Bijles Nederlands in Rotterdam | 1-op-1 en thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles Nederlands aan huis in Rotterdam

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles Nederlands aan huis in Rotterdam

Als uw kind moeite heeft met Nederlands, kan individuele bijles uitkomst bieden. En dat is precies wat StudentsPlus doet. De bijlessen vinden plaats bij u thuis, zodat er in een een vertrouwde en rustige omgeving gewerkt kan worden.

Bijles door een student

StudentsPlus werkt met studenten waarvan het merendeel op dit moment een universitaire studie volgt aan bijvoorbeeld de Erasmus Universiteit. Zij hebben Nederlands met goed gevolg afgesloten op hun eindexamen van de middelbare school en zijn van tevoren zorgvuldig gescreend.

Wat doet StudentsPlus voor mij?

Als eerste zorgen wij ervoor dat we de juiste bijlesgever voor u vinden. Mochten we onverhoopt een bijlesgever vinden met wie het niet klikt, dan zoeken we kosteloos een vervanger. Daarnaast houdt StudentsPlus nauw contact met u over de voortgang van de bijlessen. Tot slot krijgt u toegang tot onze speciaal ontwikkelde Leeromgeving, waar meer dan 2000 oefenopgaven voor het vak Nederlands te vinden zijn. Uw kind kan hier zelfstandig mee aan de slag, maar de bijlesgever en u kunnen ook opgaven aan hem of haar toewijzen, zodat er ook buiten de bijlessen geoefend kan worden en de bijlessen zelf daardoor nog effectiever zijn.

Hoe krijg ik bijles?

Bijles is bij StudentsPlus snel en eenvoudig geregeld. Als eerste maakt u een account aan, waarop u direct de inschrijving van uw zoon of dochter kunt afronden. De inschrijving is de plek waar u al uw wensen en voorkeuren opgeeft, zodat wij meteen daarna de juiste match kunnen maken. Onze zoektochten leveren vaak binnen twee dagen al een geschikte bijlesgever op, zodat de bijlessen snel kunnen beginnen. Lukt het ons onverhoopt niet om een bijlesgever te vinden, dan betaalt u uiteraard ook niets.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst