Bijles aardrijkskunde Rotterdam | 1-op-1 en thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles aardrijkskunde in Rotterdam

Vanaf 19 euro per uur!

Bijles aardrijkskunde in Rotterdam

Volgt uw kind het vak aardrijkskunde en is de stof nog niet helemaal geland? Dan is individuele bijles de oplossing! StudentsPlus heeft in de afgelopen 20 jaar een groot bestand opgebouwd van bijlesgevers van de Erasmus Universiteit en de verschillende hogescholen in Rotterdam. Deze bijlesgevers kunnen uw kind goed helpen om de stof weer onder de knie te krijgen.

Hoe werkt het bij StudentsPlus?

Wij gaan graag op zoek naar een bijlesgever die voldoet aan uw wensen en voorkeuren! De bijlessen vinden plaats in een vertrouwde omgeving, namelijk bij u thuis. Onze uurtarieven liggen tussen €19 en €28 per uur, afhankelijk van het aantal uur dat u per maand bij ons inkoopt. Er wordt gewerkt met het lesmateriaal van de leerling, zodat de bijlessen goed aansluiten op de lessen op school. Is er geen klik met de gevonden bijlesgever? Geen zorgen, wij gaan op zoek naar een nieuwe bijlesgever! Al onze bijlesgevers hebben toegang tot een didactisch platform, waar ze tips en trucs kunnen vinden om hun uitlegcapaciteiten te verbeteren.

Hoe nu verder?

Wilt u ons graag op zoek laten gaan naar een geschikte bijlesgever? Maakt u dan gratis en vrijblijvend een account bij ons aan. U ziet dan direct de mogelijkheden bij u in de buurt. Daarna volgt een inschrijving waarin u alle wensen en voorkeuren aangeeft. Na de inschrijving hebben we vaak binnen enkele werkdagen een geschikte bijlesgever gevonden! Ook nadat we een bijlesgever gevonden hebben, houden we contact met u om het verloop van de bijlessen in de gaten te houden.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst