Bijles rekenen in Rotterdam | 1-op-1 en thuis | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles rekenen in Rotterdam

Tafels, breuken en procenten: als deze basis niet goed zit, dan kan wiskunde op de middelbare school een beproeving worden. Als uw zoon of dochter vastloopt bij het vak rekenen, dan kunnen wij u zeker van dienst zijn: StudentsPlus biedt namelijk ook individuele bijles aan basisschoolleerlingen. De bijlessen vinden bij u thuis plaats, zodat uw kind niet de deur uit hoeft.

Bijles door een student

De bijlessen in Rotterdam worden gegeven door studenten die het leuk vinden om aan basisschoolleerlingen bijles te geven (zoals studenten van de pabo). Al onze bijlesgevers zijn zorgvuldig gecheckt door de medewerkers van StudentsPlus. Hun diploma's en cijferlijsten worden bekeken en als die in orde zijn, nodigen wij de bijlesgevers uit voor een intakegesprek, waarin wij letten op hun sociale en communicatie vaardigheden. Nadat wij uw zoon of dochter hebben gekoppeld aan een geschikte bijlesgever, houden wij contact met u over de voortgang.

De extra’s van StudentsPlus?

StudentsPlus zorgt voor de match met een bijlesgever en houdt de administratie van de bijlessen bij. Maar wij bieden nog meer extra's:

  • Scholieren vanaf groep 7 kunnen na inschrijving gratis gebruik maken van onze Leeromgeving, waar oefenopgaven te vinden zijn;
  • Onze bijlesgevers krijgen, waar nodig, didactische ondersteuning van ons hoofdkantoor;
  • Wij rekenen geen inschrijf- en zoekkosten. Mocht er met de gevonden bijlesgever geen klik zijn, dan gaan wij dus kosteloos op zoek naar een nieuwe.

Bijles snel geregeld

Maak gratis en vrijblijvend een account aan bij StudentsPlus, zodat u direct de mogelijkheden bij u in de buurt ziet. Via dit account kunt u uw zoon of dochter inschrijven, bij u alle wensen en verwachtingen kunt doorgeven. Meestal vinden wij, op basis van deze wensen, binnen vijf werkdagen na inschrijving een geschikte bijlesgever. U ontvangt dan direct de contactgegevens van de bijlesgever, zodat de bijlessen direct kunnen beginnen. 

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst