Bijles rekenen in Rotterdam | 1-op-1 en thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles rekenen in Rotterdam

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles rekenen in Rotterdam

Tafels, breuken en procenten: als deze basis niet goed zit, dan kan wiskunde op de middelbare school een beproeving worden. Als uw zoon of dochter vastloopt bij het vak rekenen, dan kunnen wij u zeker van dienst zijn: StudentsPlus biedt namelijk ook individuele bijles aan basisschoolleerlingen. De bijlessen vinden bij u thuis plaats, zodat uw kind niet de deur uit hoeft.

Bijles door een student

De bijlessen in Rotterdam worden gegeven door studenten die het leuk vinden om aan basisschoolleerlingen bijles te geven (zoals studenten van de pabo). Al onze bijlesgevers zijn zorgvuldig gecheckt door de medewerkers van StudentsPlus. Hun diploma's en cijferlijsten worden bekeken en als die in orde zijn, nodigen wij de bijlesgevers uit voor een intakegesprek, waarin wij letten op hun sociale en communicatie vaardigheden. Nadat wij uw zoon of dochter hebben gekoppeld aan een geschikte bijlesgever, houden wij contact met u over de voortgang.

De extra’s van StudentsPlus?

StudentsPlus zorgt voor de match met een bijlesgever en houdt de administratie van de bijlessen bij. Maar wij bieden nog meer extra's:

 • Scholieren vanaf groep 7 kunnen na inschrijving gratis gebruik maken van onze Leeromgeving, waar oefenopgaven te vinden zijn;
 • Onze bijlesgevers krijgen, waar nodig, didactische ondersteuning van ons hoofdkantoor;
 • Wij rekenen geen inschrijf- en zoekkosten. Mocht er met de gevonden bijlesgever geen klik zijn, dan gaan wij dus kosteloos op zoek naar een nieuwe.

Bijles snel geregeld

Maak gratis en vrijblijvend een account aan bij StudentsPlus, zodat u direct de mogelijkheden bij u in de buurt ziet. Via dit account kunt u uw zoon of dochter inschrijven, bij u alle wensen en verwachtingen kunt doorgeven. Meestal vinden wij, op basis van deze wensen, binnen 2 werkdagen na inschrijving een geschikte bijlesgever. U ontvangt dan direct de contactgegevens van de bijlesgever, zodat de bijlessen direct kunnen beginnen. 

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst