Bijles Engels in Rotterdam | 1-op-1 en thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles Engels in Rotterdam

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles Engels in Rotterdam

Simple present, past continuous, future simple... De Engelse taal kent veel verschillende en ingewikkelde grammaticavormen, welke vaak struikelblokken vormen voor leerlingen. StudentsPlus heeft hiervoor de oplossing! Kies voor individuele bijles aan huis in de vertrouwde omgeving in plaats van klassikale huiswerkbegeleiding op locatie. Zo kan er effectief gewerkt worden aan de stof waar uw kind moeite mee heeft. Al onze bijlesgevers zijn met zorg geselecteerd en hebben minimaal een 7 gehaald voor Engels op hun eindexamen.

Betaalbare bijlessen

StudentsPlus hanteert scherpe tarieven tussen de € 22,- en € 31,- per uur voor de bijlessen. De inschrijving en de zoektocht naar een geschikte bijlesgever is bij ons altijd gratis. Met onze 15 jaar ervaring weten wij hoe we de juiste bijlesgever voor u kunnen vinden. Bent u niet tevreden over de gevonden bijlesgever, bijvoorbeeld omdat er geen klik is? Geen probleem, wij zoeken kosteloos een nieuwe. Direct na de inschrijving krijgt u bovendien gratis toegang tot onze speciaal ontwikkelde Leeromgeving met ruim 2000 oefenopgaven voor Engels.

Account aanmaken en inschrijven

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maakt u dan gratis en vrijblijvend een account aan en wij informeren u over de mogelijkheden in uw directe omgeving. Via het account kunt u een inschrijving doen, zodat wij direct op zoek kunnen gaan naar een bijlesgever die aan uw wensen voldoet. In de meeste gevallen hebben we binnen twee dagen een bijlesgever gevonden, zodat er snel gestart kan worden met de bijlessen!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst