Bijles Engels in Rotterdam | 1-op-1 en thuis | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles Engels in Rotterdam

Simple present, past continuous, future simple... De Engelse taal kent veel verschillende en ingewikkelde grammaticavormen, welke vaak struikelblokken vormen voor leerlingen. StudentsPlus heeft hiervoor de oplossing! Kies voor individuele bijles aan huis in de vertrouwde omgeving in plaats van klassikale huiswerkbegeleiding op locatie. Zo kan er effectief gewerkt worden aan de stof waar uw kind moeite mee heeft. Al onze bijlesgevers zijn met zorg geselecteerd en hebben minimaal een 7 gehaald voor Engels op hun eindexamen.

Betaalbare bijlessen

StudentsPlus hanteert scherpe tarieven tussen de € 17,- en € 25,- per uur voor de bijlessen. De inschrijving en de zoektocht naar een geschikte bijlesgever is bij ons altijd gratis. Met onze 15 jaar ervaring weten wij hoe we de juiste bijlesgever voor u kunnen vinden. Bent u niet tevreden over de gevonden bijlesgever, bijvoorbeeld omdat er geen klik is? Geen probleem, wij zoeken kosteloos een nieuwe. Direct na de inschrijving krijgt u bovendien gratis toegang tot onze speciaal ontwikkelde Leeromgeving met ruim 2000 oefenopgaven voor Engels.

Account aanmaken en inschrijven

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maakt u dan gratis en vrijblijvend een account aan en wij informeren u over de mogelijkheden in uw directe omgeving. Via het account kunt u een inschrijving doen, zodat wij direct op zoek kunnen gaan naar een bijlesgever die aan uw wensen voldoet. In de meeste gevallen hebben we binnen vijf dagen een bijlesgever gevonden, zodat er snel gestart kan worden met de bijlessen!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst