Bijles Frans in Rotterdam | 1-op-1 en thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles Frans aan huis in Rotterdam

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles Frans aan huis in Rotterdam

Frans wordt ook wel de taal van de liefde genoemd, maar ook de taal van de liefde kan lastig zijn om te leren. Of het nu gaat om grammatica, schrijfvaardigheid of het lezen van teksten: StudentsPlus kan hierbij helpen! Onze bijlesgevers in Rotterdam zijn zorgvuldig geselecteerd om bijles Frans te geven. Zij komen bij u aan huis, zodat de bijlessen in een rustige omgeving kunnen worden gegeven. Onze bijlesgevers zijn ieder met zorg geselecteerd en hebben minimaal een 7 gehaald voor hun eindexamen Frans.

Wat doet StudentsPlus precies?

Wij zorgen voor de juiste bijlesgever voor uw kind! In de 22 jaar van ons bestaan hebben we een groot bestand van bijlesgevers in Rotterdam opgebouwd, zodat we vaak binnen 2 werkdagen, en in het centrum nóg sneller, al iemand hebben gevonden. Ook nadat we een bijlesgever hebben gevonden, houden wij contact met u over de voortgang van de bijlessen. StudentsPlus werkt op basis van urenpakketten, welke maandelijks aanpasbaar en opzegbaar zijn. Onze tarieven daarvan liggen tussen de € 22,- en € 31,- per uur. De inschrijving en zoektocht is altijd kosteloos en de facturatie vindt achteraf plaats.

En nu?

Maak gratis en vrijblijvend een account aan bij ons, zodat u direct inzicht krijgt in de mogelijkheden bij u in de directe omgeving. Via het account kunt u direct een inschrijving doen, waarbij u eventuele specifieke wensen kunt doorgeven. Met deze informatie kunnen wij onze bijlesgevers direct heel gericht benaderen, zodat er snel gestart kan worden met de bijlessen!

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst