Bijles statistiek - Op alle niveaus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles statistiek - In heel Nederland

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles statistiek - In heel Nederland

Volg je een studie en krijg je hierbij het vak statistiek? Je bent niet de enige die het vak statistiek als een struikelvak ervaart. Veel studenten vinden het lastig om een praktisch beeld te krijgen van de verschillende verdelingen die er zijn. Het kan zijn dat je geen statistiek hebt gehad op de middelbare school. Je hebt dan een kennisachterstand en het kan dan meer moeite kosten om de stof te doorgronden.

Snel bijles statistiek aan huis

Komen de tentamens al in zicht en heb je snel iemand nodig die je gaat helpen met statistiek? Dan ben je bij StudentsPlus aan het juiste adres. We snappen dat je het liefste gisteren een bijlesgever op de stoep hebt. We doen er daarom alles aan om jou zo snel mogelijk te koppelen aan een geschikte bijlesgever die juist heel goed is in statistiek.

Méér dan alleen een bijlesgever

Vanaf het moment dat je de inschrijving hebt gedaan, is onze prioriteit om jou te koppelen. Je kunt op jouw MijnStudentsPlus omgeving alvast statistiek opgaven oefenen, door deze op te zoeken in onze Leeromgeving. Wanneer het niet klikt met jouw bijlesgever is dat geen probleem. We zullen je dan zo snel mogelijk koppelen aan een nieuwe bijlesgever. Heb je verder vragen of opmerkingen? Ons team van onderwijs specialisten staat voor je klaar!

Meld je nu aan voor bijles statistiek

De bijles is aan huis, door een gescreende student vanaf € 17 per uur. Verder zijn onze pakketten flexibel. Je koopt maandelijks een aantal uren in. Je kunt maandelijks wisselen van uren en (tijdelijk) opzeggen. Uiteraard kun je je vrijblijvend aanmelden. Je ziet dan direct wat we voor jouw specifieke situatie kunnen betekenen. Je kunt op jouw MijnStudentsPlus omgeving ook direct jouw inschrijving afronden. Dan begint onze zoektocht. Vinden we niemand? Geen kosten voor jou. No cure, no pay.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

 • Maak een keuze in de lijst