Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles taal aan huis

Zoekt u bijles voor taal in een vertrouwde omgeving op de momenten dat het u en uw kind uitkomt? Dan bent u bij StudentsPlus aan het juiste adres! Wij verzorgen al 20 jaar bijlessen voor taal aan huis in vrijwel heel Nederland, waardoor we uw kind ongetwijfeld ook kunnen helpen.

Wie verzorgt de taal bijles?

StudentsPlus werkt met studenten die zelf al hun middelbare schooldiploma op zak hebben. Bij voorkeur zoeken wij een student van een onderwijskundige studie, zoals de pabo of pedagogische wetenschappen. Zij hebben naast ervaring uit eerdere bijlessen, ook vanuit hun studie en/of stages ervaring met het lesgeven aan leerlingen van de basisschool.

Uiteraard controleren wij of een bijlesgever de stof goed over kan brengen op een leerling. Dit doen wij allereerst tijdens een sollicitatiegesprek. Daarnaast worden zij tijdens de bijlessen door ons ondersteund, waarbij vooral onze pedagoog en jeugdpsycholoog een belangrijke rol spelen. Tevens is er ook een didactisch platform ontwikkeld dat vol met tips en tricks staat. Hier kunnen de bijlesgevers altijd gebruik van maken om de bijlessen nog beter te laten verlopen.

Bijles Taal bij StudentsPlus in het kort:

 • Aan huis en van een student;
 • Vaak binnen 2 werkdagen al starten;
 • Tarieven tussen de € 19,- en € 28,- per uur;
 • Geen inschrijf- of zoekkosten;
 • Toch liever een andere bijlesgever? Wij zoeken direct een nieuwe!

Tevens kan uw kind gratis gebruik maken van onze online Leeromgeving, waarin onder andere honderden oefenopgaven voor het vak taal staan. Hiermee kan uw kind ook buiten de bijlessen oefenen, zodat nog sneller naar een hoger niveau gewerkt kan worden.

U beslist waar, wanneer en hoe vaak

Bij StudentsPlus krijgt u tijdens de inschrijving de mogelijkheid om zelf al uw wensen door te geven. Zo bepaalt u zelf de voorkeursdagen en het gewenste urenaantal. Wij gebruiken uw inschrijving altijd als leidraad voor onze zoektocht. Voordat u de online inschrijving kunt doen, dient u eerst een een StudentsPlus-account aan te maken. Zowel het aanmaken van een account als de inschrijving is bij StudentsPlus altijd kosteloos, ook wanneer wij geen passende bijlesgever kunnen vinden.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst