Bijles op havo niveau - Al 22 jaar met succes | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles voor havo-scholieren

Een havo-opleiding is een opleiding op hoog niveau en daardoor niet altijd even makkelijk. Wiskunde, Engels, natuur- en scheikunde; dit is slechts een greep van de vele vakken waar uw kind dagelijks mee te maken heeft. Het kan natuurlijk voorkomen dat uw kind niet elk havo-vak beheerst en hulp benodigd is. Dit is uiteraard mogelijk bij StudentsPlus. Wij zorgen ervoor dat uw kind individuele bijles krijgt in een vertrouwde omgeving.

Waarom StudentsPlus?

  • Geen inschrijf- of zoekkosten;
  • Bijles aan huis of op een andere gewenste locatie;
  • U bepaalt zelf wanneer en hoe vaak bijles;
  • Het pakket kan maandelijks gewijzigd of opgezegd worden;
  • Gratis gebruik van de online Leeromgeving, waarbij honderden oefeningen op havo-niveau te vinden zijn.

Wie zijn de bijlesgevers?

De bijlesgevers van StudentsPlus studeren aan de universiteit en hebben zelf recentelijk het havo- , vwo- of gymnasium eindexamen behaald. Hierdoor is de stof vaak nog up-to-date en kan het probleemvak op een begripvolle manier, maar ook op havo-niveau, worden uitgelegd. Om bijles te mogen geven, is het een vereiste dat de bijlesgevers het vak waarin zij les willen geven met een 7 of hoger hebben afgesloten. Het hoofdkantoor en onze pedagoog maken het mogelijk om de bijlessen zo goed mogelijk te laten verlopen. Ook mogen de bijlesgevers altijd gebruik maken van de didactische ondersteuning, waardoor zij met de handige tips & tricks de bijlessen nog beter kunnen voorbereiden!

Account aanmaken en inschrijven

Heeft u ook graag een bijlesgever om ervoor te zorgen dat uw kind weer zelfverzekerder wordt en betere resultaten behaald? Maak dan een account aan, waarna u uw zoon of dochter kunt inschrijven. Uiteraard heeft u tijdens de inschrijving de mogelijkheid om al uw wensen en voorkeuren te vermelden. Zodra de inschrijving voltooid is, gaan wij direct voor u op zoek en vinden wij doorgaans binnen 5 werkdagen een bijlesgever die aan uw eisen voldoet. Mocht u onverhoopt toch geen klik voelen met de betreffende bijlesgever? Dat kan helaas voorkomen en gaan wij uiteraard op zoek naar een nieuwe bijlesgever.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.