Bijles op mavo niveau - Al 22 jaar met succes | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles voor mavo-leerlingen

Volgt uw kind een mavo-opleiding en kan hij of zij wel wat extra bijles gebruiken? Daar kijken wij bij StudentsPlus niet raar van op. Het is vaak ook een grote stap, van de basisschool naar de middelbare school. De werkdruk ligt hoger door de verschillende mavo-vakken, allerlei proefwerken en werkstukken die gemaakt moeten worden. Door de 22 jaar ervaring in het verzorgen van bijles kan StudentsPlus uw kind op verschillende manieren hulp bieden; huiswerkbegeleiding, bijlessen en examentraining!

Studenten als bijlesgever

De bijlesgevers van StudentsPlus zijn enthousiaste studenten die een havo- of vwo-diploma op zak hebben en momenteel een master of bachelor volgen. Zij zullen de stof uiteraard op mavo-niveau uitleggen, waardoor uw kind het ook zal begrijpen en beheersen. De studenten worden ondersteund door onze pedagoog en krijgen toegang tot de didactische ondersteuning voor allerlei handige tips & tricks, waardoor de bijlessen succesvol gegeven kunnen worden!

De voordelen van StudentsPlus op een rij:

  • Individuele bijles met volledige aandacht voor uw kind; 
  • Op een vertrouwde locatie, zoals aan huis;
  • De bijlessen vinden plaats op uw voorkeursdagen; 
  • Wij hanteren geen inschrijf- en zoekkosten;
  • De overeenkomst is maandelijks opzegbaar; 
  • De facturatie geschiedt altijd achteraf.

Hoe krijgt u een bijlesgever?

Allereerst maakt u een account aan, waarna u de inschrijving kunt starten en tegelijkertijd al uw wensen en voorkeuren kunt opgeven. Hiermee houden wij rekening tijdens onze zoektocht voor een bijlesgever. Het moet tenslotte wel een goede match zijn! Doorgaans vinden wij binnen 2 werkdagen een bijlesgever. Mocht het gaan om een spoedgeval, zoals op korte termijn een belangrijk proefwerk, dan handelen wij extra snel. Als er onverhoopt geen klik is met de bijlesgever, gaan wij vanzelfsprekend kosteloos opnieuw op zoek.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.