Bijles op vmbo niveau - Al 22 jaar met succes | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles voor vmbo-leerlingen

Vaak zitten vmbo-scholieren in de knel met bepaalde vakken van zowel een praktische als een theoretische achtergrond, waardoor achterstanden kunnen ontstaan. Zoekt u een manier om uw kind te helpen? U bent bij StudentsPlus aan het juiste adres voor bijlessen op elk vmbo-niveau! Door onze 22 jaar aan ervaring maakt StudentsPlus het mogelijk om individuele bijles door een student aan huis te laten verzorgen. Door persoonlijke aandacht en een vertrouwde omgeving keert de zelfverzekerdheid weer terug, net zoals de goede resultaten!

De bijlessen van StudentsPlus zijn:

  • Individueel aan huis of op een andere gewenste locatie;
  • Bijles hoe vaak en wanneer u dat wenst;
  • Meer dan alleen bijles, want uw kind mag gratis gebruik maken van de Leeromgeving voor vmbo-opdrachten; 
  • Maandelijks te wijzigen of op te zeggen;
  • Tussen de €22,- en €31,- per uur.

Wie zijn de bijlesgevers?

Onze bijlesgevers zijn studenten die momenteel een hbo of universitaire studie volgen. Naast een goede dosis motivatie en minimaal een havo-diploma, mag enthousiasme natuurlijk niet ontbreken. Mede door onze pedagoog en didactische ondersteuning maken de bijlesgevers kennis met heel veel handige tips en verschillende leermethodes. Elk kind is uniek en daarom wordt altijd gekeken naar welke methode het beste bij uw kind past.

Wat is de volgende stap?

Allereerst maakt u een account aan, waarna u de mogelijkheden in uw situatie te zien krijgt. Vervolgens kunt u beginnen met de gratis inschrijving voor de bijlessen van uw kind. Tijdens de inschrijving kunt u alle wensen en voorkeuren vermelden waarmee wij rekening houden tijdens de zoektocht. Doorgaans hebben wij u al binnen 2 werkdagen gekoppeld aan een geschikte bijlesgever. Mocht u onverhoopt toch een andere bijlesgever willen, dan herstarten wij kosteloos de zoektocht, zodat uw kind snel aan de slag kan!

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.