Bijles op vwo niveau - Al 22 jaar met succes | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles voor vwo-leerlingen

Doet uw kind op dit moment het vwo en heeft deze moeite met een bepaald vak? StudentsPlus zorgt voor passende ondersteuning gegeven door een student en bij u aan huis. Wij zoeken de juiste bijlesgever die samen met uw kind aan de slag gaat om de struikelblokken weg te nemen. 

Bijles via StudentsPlus

Bijles via StudentsPlus houdt het volgende in:

  • Individueel en aan huis;
  • Gegeven door een student die het vwo succesvol heeft afgesloten;
  • Tussen de €22 en €31 per uur;
  • Binnen 5 werkdagen starten;
  • Gratis Leeromgeving met oefenopgaven;
  • Gratis inschrijving en zoektocht!

Gegeven door een student

Onze bijlesgevers zijn stuk voor stuk enthousiaste, gemotiveerde en kundige studenten welke doorgaans een studie doen aan het hbo of universiteit. Zij worden van tevoren door ons gescreend op hun kennis, didactische- en sociale vaardigheden. Zij zijn flexibel in hun tijd en daarom kunt u de bijlessen in onderling overleg inplannen, op dagen en tijden dat het voor uw kind het beste uitkomt. Is er onverhoopt geen klik met de gevonden student? Dan zoeken wij uiteraard gelijk weer een nieuwe bijlesgever! 

Hoe regel ik bijles?

Bijlessen via StudentsPlus is eenvoudig en online te regelen. De eerste stap is het aanmaken van een gratis account. U krijgt direct de mogelijkheden in uw omgeving te zien. De tweede stap is de inschrijving via het account. Met uw opgegeven wensen en voorkeuren van de inschrijving gaan wij op zoek naar de juiste bijlesgever bij u in de buurt. Wij starten direct met de zoektocht, zodat er binnen 5 werkdagen met de bijlessen begonnen kan worden!

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.