Ontdek de mogelijkheden!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles Duits in Almere

Voor veel scholieren in Almere is de Duitse taal een struikelblok. Of het nu gaat om de beruchte naamvallen, de grammaticale regels of de spreekvaardigheid: met een bijlesgever van StudentsPlus Almere staat uw kind er niet alleen voor!

Betaalbare bijles Duits in Almere

Ons uurtarief varieert tussen de €17 en €25 per uur. U zit bij StudentsPlus niet vast aan opzegtermijnen de urenpakketten zijn maandelijks aanpasbaar en opzegbaar. Wij rekenen ook geen inschrijf- en zoekkosten en de betaling geschiedt altijd achteraf na de bijlessen. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan!

Hoge kwaliteit bijles

De bijlesgevers worden ondersteund door een professioneel team. Hierin zit o.a. een kinder- en jeugdpsycholoog en een pedagoog. Dit team heeft onder andere een didactisch platform ontwikkeld voor onze bijlesgevers, waarop tientallen artikelen staan met uitleg over het geven van bijles. Zo kunnen onze bijlesgevers hun didactische vaardigheden blijven ontwikkelen.

StudentsPlus gaat direct na de inschrijving voor u aan de slag en vindt in veruit de meeste gevallen binnen enkele dagen een geschikte bijlesgever. Kies voor het grootste en meest ervaren bijlesbureau van Nederland door een account aan te maken en uw kind gelijk in te schrijven voor bijles! Doorgaans hebben we dan met 2 werkdagen een geschikte bijlesgever gevonden en kan er direct gestart worden. 

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst