Bijles Frans in Almere - Al 20 jaar met succes | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Individuele bijles Frans in Almere

Vanaf 19 euro per uur!

Individuele bijles Frans in Almere

Veel scholieren vinden de Franse taal lastig; uw kind is zeker niet de enige! In Almere kan StudentsPlus op korte termijn betaalbare, individuele bijles Frans verzorgen. De bijlesgever komt bij u aan huis om de bijlessen te geven.

Bijles door een student

StudentsPlus checkt iedere bijlesgever of de kennis hoog genoeg is. Daarnaast wordt er met met iedere bijlesgever een persoonlijk kennismakingsgesprek gehouden waarbij onder andere naar hun didactische vaardigheden wordt gevraagd. Onze bijlesgevers hebben een team achter zich staan, welke zij kunnen raadplegen bij vragen over de bijlessen. Daarnaast beschikken zij over een didactisch platform, waarop diverse artikelen staan over het geven van bijles. Zo kunnen zij hun vaardigheden blijven ontwikkelen!

Flexibele urenpakketten

Samen met uw kind gaat de bijlesgever aan de slag met de Franse grammatica, de spreekvaardigheid en/of Franse teksten of een ander onderwerp naar keuze. Doorgaans vindt de bijles plaats in de vertrouwde thuisomgeving van de leerling, zodat er in alle rust gewerkt kan worden. Het tijdstip, de dag en de duur van de bijlessen zijn niet gebonden aan werkdagen en kantooruren en worden onderling afgesproken.

Wij bieden onze bijlessen aan vanaf €19 per uur en wij rekenen geen inschrijf- en zoekkosten! Daarnaast kunt u de urenpakketten maandelijks opzeggen en geschiedt de betaling altijd achteraf. 

Geïnteresseerd in onze diensten? Maak gratis en vrijblijvend een account aan en voltooi de inschrijving, zodat wij direct op zoek kunnen gaan naar een geschikte bijlesgever. 

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst