Bijles Duits in Amsterdam | 1-op-1 en thuis | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Gratis account

Bijles Duits in Amsterdam

Heeft uw kind moeite met de Duitse naamvallen, teksten of het leren van woordjes? Dan kan StudentsPlus Amsterdam een bijlesgever zoeken voor uw zoon of dochter!

Bijles Duits door een student

Wij hebben in Amsterdam en omliggende plaatsen, zoals Amstelveen en Diemen, vele enthousiaste studenten die goed zijn in Duits en uw kind graag willen helpen. Naast de vakinhoudelijke kennis is het ook belangrijk dat de bijlesgever goede uitlegkwaliteiten heeft. Zij worden daarmee ondersteund door middel van een didactisch platform, waarop ze informatie kunnen vinden over het geven van bijles. Is er onverhoopt geen klik met de gevonden bijlesgever of u bent niet tevreden? Wij gaan direct weer op zoek naar een vervangende! Door onze 17 jaar aan ervaring, weten wij dat snelheid erg belangrijk is en daarom kennen wij geen wachtlijsten. Na de inschrijving kunnen wij doorgaans binnen 5 werkdagen al een eerste bijlesgever voorstellen.

Het concrete vervolg

Met 1 á 2 uur bijles per week zult u direct merken dat uw kind met sprongen vooruit gaat. Op basis van het gekozen urenpakket valt u binnen een uurtarief. Deze liggen altijd tussen de €17 en €25 per uur. Daarnaast rekenen wij geen inschrijfkosten, kunt u maandelijks opzeggen en factureren wij achteraf. Wat kunnen wij voor u doen? Meld u aan voor meer informatie over de werkwijze en de concrete mogelijkheden bij u in de buurt. Met het account kan gelijk de inschrijving worden afgemaakt. Lukt het ons niet om een bijlesgever te vinden? Dan bent u ons uiteraard niets verschuldigd.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst