Bijles Duits in Breda – Al 21 jaar met succes | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles Duits in Breda

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles Duits in Breda

"Guten Tag, wie geht es dir?" Of was het nu toch “dich”? De taal van onze oosterburen is een taal met een aanzienlijk ingewikkeldere grammatica dan die van de Nederlandse. In 22 jaar tijd hebben de bijlesgevers van StudentsPlus al aan vele leerlingen bijles Duits gegeven. Onze bijlesgevers zijn studenten welke doorgaans de bijles aan huis verzorgen. Dit is altijd individueel en de afspraken mogen in onderling overleg gemaakt worden met de gevonden bijlesgever. Als er geen klik is met gevonden bijlesgever gaan wij direct weer op zoek naar een vervangende voor u. 

Bijles Duits door een student uit de buurt

Onze bijlesgevers in Breda hebben zelf Duits met zeer goede resultaten afgerond en studeren nu veelal in Tilburg of op de Avans in Breda. Binnen enkele dagen na de inschrijving hebben wij doorgaans een geschikte bijlesgever voor u gevonden. Verder worden de bijlesgevers worden ondersteund door ons team van onder andere een kinder- en jeugdpsycholoog en pedagoog in de vorm van een didactisch platform. Daar staan tientallen artikelen op met uitleg over de kunst van het bijles geven. Zo kunnen de bijlesgevers hun didactische vaardigheden blijven ontwikkelen. 

Tarieven en inschrijven

De tarieven van StudentsPlus variëren tussen de €22 en €31 per uur en inschrijven is bij ons gratis. Via het persoonlijke account kan direct een inschrijving gedaan worden, zodat wij een zoektocht kunnen starten naar een geschikte bijlesgever. Mochten wij geen passende bijlesgever kunnen vinden, dan bent u ons geen kosten verschuldigd!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst