Bijles Frans in Den Bosch | 1-op-1 en thuis | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles Frans in Den Bosch

Een vreemde taal leren is niet eenvoudig. Veel leerlingen hebben dan ook moeite met Frans. Het vak omvat meer dan woordjes leren: teksten lezen, nieuwsberichten beluisteren en jezelf verstaanbaar maken kan een behoorlijke uitdaging zijn. StudentsPlus Den Bosch helpt uw zoon of dochter om van deze uitdaging een succes te maken door individuele bijles Frans aan huis te bieden.

Al 17 jaar ervaring met bijles Frans

In Den Bosch en omgeving wonen veel studenten die juist goed zijn in Frans. Zij helpen uw kind graag aan huis. Omdat zij het eindexamen Frans met goed gevolg hebben afgerond, kunnen ze praktische tips geven en uw kind actief begeleiden bij het leren van Frans. De effectiviteit van individuele bijlessen in de vertrouwde thuisomgeving heeft zich in de 17 jaar dat StudentsPlus bestaat dan ook ruimschoots bewezen. Wij hebben in Nederland al tienduizenden leerlingen mogen helpen.

De mogelijkheden en vervolgstappen

Maak een gratis account aan. U ziet dan direct wat de mogelijkheden voor u zijn en hoe u alles in gang kunt zetten door de inschrijving af te ronden. Hierin vragen wij wat alle wensen en voorkeuren zijn met betrekking tot de Franse bijlessen. We kunnen u hierna over het algemeen binnen enkele dagen de gegevens overhandigen van uw bijlesgever en daarna kunt u direct de eerste bijles inplannen. Is er geen klik met de gevonden bijlesgever? Dan kunt u ons altijd een nieuwe bijlesgever laten zoeken.

De tarieven beginnen bij €17 per uur. U kunt maandelijks opzeggen of de bijlessen wijzigen en wij rekenen geen inschrijfkosten, wachtlijsten of administratiekosten.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst