Bijles Nederlands in Eindhoven - Snel geregeld | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Gratis account

Bijles Nederlands aan huis in Eindhoven

Is spelling en grammatica lang niet altijd even makkelijk voor uw kind, of gaat het juist om het uit elkaar houden van pleonasmen, tautologieën of understatements? In alle gevallen kan StudentsPlus uitkomst bieden door middel van individuele bijles Nederlands in een vertrouwde omgeving.

Bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn enthousiaste studenten die zelf kort geleden eindexamen Nederland hebben gedaan. Zij hebben dit vak met een 7 of hoger afgerond, waardoor knelpunten aanpakken en extra uitleg geven geen enkel probleem is! Door onze pedagoog en allerlei tips en tricks uit de didactische ondersteuning zorgen wij ervoor dat de bijlesgever de bijlessen succesvol kunnen geven. Is er onverhoopt geen klik of gaat het maken van afspraken erg moeizaam? Dan gaan wij vanzelfsprekend op zoek naar een nieuwe bijlesgever.

Tarieven

StudentsPlus hanteert tarieven tussen de €17 en €25, afhankelijk van het maandelijkse aantal uren. Wij hanteren verder geen zoek- of inschrijfkosten. Facturatie geschiedt altijd pas achteraf, dus de maand na het ingekochte bijlespakket. Uiteraard is uw bijlespakket elke maand aanpasbaar en opzegbaar, zodat direct gestopt kan worden als de bijles niet meer nodig is. Daarnaast kunt u altijd kosteloos gebruik maken van onze online Leeromgeving, waar ook voor het vak Nederlands veel extra oefenopgaven te vinden zijn.

Account aanmaken en inschrijven

Als u ons de zoektocht naar een geschikte bijlesgever wil laten starten, kunt u eerst een account aanmaken, waarna u specifieker informatie krijgt over de mogelijkheden in de buurt. Tijdens de inschrijving heeft u de mogelijkheid om al uw wensen en voorkeuren op te geven. De concrete invulling van de bijlessen bepaalt u bij StudentsPlus helemaal zelf, zoals bijvoorbeeld de voorkeursdagen, het gewenste urenaantal en de gewenste locatie. Na de inschrijving gaan wij direct voor u aan de slag, waarna we u vaak binnen 5 werkdagen aan een bijlesgever kunnen voorstellen.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst