Ontdek de mogelijkheden!
Boek jouw bijles

Individuele bijles in heel Nederland

Heeft uw kind bijles nodig in een of meerdere schoolvakken? Dan bent u bij StudentsPlus aan het goede adres! Wij bieden al 20 jaar bijles in heel Nederland, waardoor we vrijwel iedere leerling met elk schoolvak kunnen helpen. Zo kunnen niet alleen middelbare scholieren, maar ook leerlingen van de basisschool, het mbo en het hbo bij ons terecht.

Bijles bij StudentsPlus in een notendop:

  • Alle niveaus en vakken in heel Nederland;
  • Individueel en aan huis van een student;
  • Snel starten;
  • Tarieven tussen de €17 en €25 per uur;
  • Geen inschrijfkosten of opzegtermijn;
  • Gratis toegang tot de Leeromgeving!

De bijlesgevers van StudentsPlus

Wij werken met bijlesgevers die zelf hun havo- of vwo-diploma op zak hebben en recentelijk eindexamen hebben gedaan in het vak waarin zij bijles geven. Uiteraard moet er ook een goed cijfer op de eindlijst zijn behaald. Wij ondersteunen hen ook bij het geven van de bijlessen. Daarnaast hebben zij toegang tot een didactisch platform, waaruit zij tips en tricks kunnen halen om de bijlessen nog verder te verbeteren. Tot slot houden wij zelf een vinger aan de pols om te monitoren hoe de bijlessen verlopen. Is er geen klik tussen uw kind en de bijlesgever? Geen zorgen! Dan gaan wij direct op zoek naar een vervanger.

Uw wensen en voorkeuren bepalen onze zoektocht

Ons een bijlesgever voor u laten zoeken kost zo'n 10 minuten van uw tijd. Allereerst kunt u een persoonlijk account aanmaken. De tweede stap is de inschrijving, waarin wij stapsgewijs al uw wensen en voorkeuren vragen. Zo vult u zelf bijvoorbeeld de voorkeursdagen en het gewenste urenaantal in. Hierna vinden wij doorgaans binnen 2 werkdagen een passende bijlesgever. Inschrijven bij StudentsPlus is altijd kosteloos, ook in het geval dat wij niemand kunnen voorstellen.

Wil je je inschrijven voor bijles?

Benieuwd wat we je te bieden hebben?

20 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst