Bijles taal - Aan huis in héél Nederland | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles taal in heel Nederland

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles taal in heel Nederland

Kan uw kind wel wat hulp gebruiken bij het vak taal? StudentsPlus brengt de bijles taal bij u aan huis! Vanuit onze 22 jaar ervaring weten we dat de bijlessen het meest effectief zijn als ze in een vertrouwde omgeving plaatsvinden. Daarnaast zorgt de individuele setting ervoor dat de bijlesgever direct kan zien waar uw kind vastloopt en dus meer op geoefend moet worden.

Bijles taal van een student

De taal bijlessen worden gegeven door studenten, bij voorkeur van een studie met een onderwijskundige achtergrond, zoals de pabo of pedagogische wetenschappen. Uiteraard zijn de voorkeuren die u in onze inschrijving aangeeft altijd leidend voor onze zoektocht.

Onze bijlesgevers worden altijd ondersteund door onze pedagoog en de didactische ondersteuning, met als gezamenlijk doel om de bijlessen zo goed mogelijk te laten verlopen. Uiteraard selecteren wij onze bijlesgevers streng op hun diploma’s, didactische vaardigheden en hun plezier in het geven van bijles. Ook houden wij altijd een vinger aan de pols om te monitoren hoe de bijlessen verlopen. Is er geen klik met de bijlesgever? Dan gaan wij direct op zoek naar een nieuwe!

Uw bepaalt zelf de vormgeving van de bijlessen

Bij StudentsPlus bepaalt u zelf waar, wanneer en hoe vaak de bijlessen moeten plaatsvinden. Dit alles kunt u opgeven in onze online inschrijving, waarna wij u doorgaans binnen 2 werkdagen een passende bijlesgever kunnen aanbieden. De tarieven voor de bijlessen liggen tussen de € 22,- en € 31,- per uur, afhankelijk van het aantal uren dat u afneemt. Dit zijn all-in tarieven, aangezien er bij ons geen andere kosten meer bijkomen. Wel krijgt u er de gratis online Leeromgeving bij. Hierin staan duizenden oefenopgaven, onder andere van taal, waarmee uw kind ook buiten de bijlessen kan oefenen.

Zet ons aan het werk

De eerste stap is het aanmaken van een StudentsPlus-account. Op uw account kunt u door middel van de inschrijving alle wensen en voorkeuren aangeven. Wij starten vervolgens direct de zoektocht. Deze zoektocht is altijd kosteloos en u kunt eventueel altijd wisselen van bijlesgever als er bijvoorbeeld geen klik is met uw kind.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst