Bijles geschiedenis - Al 17 jaar met succes | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Individuele bijles geschiedenis

Vindt uw kind het moeilijk om de geleerde geschiedenislesstof toe te passen op de toetsvragen? Laat StudentsPlus dan een bijlesgever zoeken die uw kind hierbij kan helpen door middel van individuele geschiedenis bijles! Dankzij onze 19 jaar ervaring kunnen wij u na uw inschrijving vaak binnen 5 werkdagen een bijlesgever voorstellen, zodat snel gestart kan worden met de geschiedenis bijlessen. Is er geen klik met de gevonden bijlesgever? Dan zoeken wij natuurlijk een nieuwe!

Hoe werkt geschiedenis bijles bij StudentsPlus?

  • Individueel;
  • Aan huis;
  • Snel starten;
  • Zonder zoekkosten of opzegtermijn;
  • Uurtarief tussen de € 17,- en € 25,-

Daarnaast bepaalt u zelf de vormgeving van de bijlessen door middel van de inschrijving. Zo kiest u eventuele voorkeursdagen en bepaalt u zelf hoeveel uur er gewenst is. Wij stellen de geschiedenis bijlessen dus precies af op uw wensen!

Wie verzorgt de bijlessen?

De bijlessen worden verzorgd door studenten die de middelbare school al hebben afgesloten met een uitstekend cijfer voor geschiedenis op hun eindlijst. Zij vinden het leuk om leerlingen te helpen bij dit vak en kunnen nieuwe inzichten geven, zodat uw kind de theorie efficiënter gaat leren. Ook helpen zij met het toepassen van de geleerde lesstof op de toetsvragen, wat bij veel leerlingen een grote valkuil is bij het vak geschiedenis.

Uiteraard hebben wij de studenten zelf al getest op hun didactische vaardigheden en blijven wij hen hier ook bij ondersteunen. Zo worden zij ondersteund door onze pedagoog en hebben zij altijd toegang tot een didactisch platform. Hier vinden zij talloze tips en tricks om de bijlessen zo goed mogelijk te laten verlopen. Tot slot houden wij zelf ook een vinger aan de pols, zodat we precies weten hoe de bijlessen verlopen.

Account aanmaken - Inschrijven - Direct starten

De eerste stap is het aanmaken van een StudentsPlus-account. Op uw account kunt u de inschrijving starten, waarin stapsgewijs al uw wensen en voorkeuren worden gevraagd. Hierna gaan wij direct voor u aan de slag. Inschrijven bij StudentsPlus is altijd kosteloos, ook wanneer wij niemand kunnen vinden aan de hand van uw inschrijving.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst