Bijles economie op z'n Gronings | Persoonlijk en aan huis
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles economie in Groningen

'Hoe zit het ook alweer met die betalingsbalans? Wat geeft de Lorenzcurve aan? Hoe werkt het progressieve belastingstelsel?' Economie wordt door veel middelbare scholieren gezien als een lastig schoolvak en daarom wordt hiervoor veel bijles aangevraagd bij StudentsPlus Groningen! Omdat wij al 17 jaar bijles economie in Groningen bieden, kunnen we inmiddels iedere leerling hiermee helpen.

Bijles economie aan huis

StudentsPlus Groningen biedt u thuis bijles, gegeven door een student. U heeft al een student op de stoep vanaf €17 per uur. Wij controleren de kennis van al onze bijlesgevers en hebben een persoonlijk intakegesprek met hen. In Groningen en de omliggende dorpen vinden wij binnen enkele dagen een goede bijlesgever. Klikt het niet, dan zoeken wij direct een andere bijlesgever. Is de bijles voldoende geweest? Geen probleem! U kunt maandelijks opzeggen.

Wij zoeken altijd een bijlesgever aan de hand van uw voorkeuren. De eerste stap hiertoe is het aanmaken van een vrijblijvend account. Hierna kunt u de inschrijving starten, waarin stapsgewijs al uw voorkeuren worden gevraagd. Vervolgens gaan wij direct  voor u aan de slag. Vinden wij niemand, dan krijgt u uiteraard geen factuur van ons.

Meer dan alleen een bijlesgever

Bij ons houdt het niet op na het vinden van een bijlesgever. Wij nemen contact met u op en houden vinger aan de pols over de bijlessen. Daarnaast krijgt uw kind gratis toegang tot onze Leeromgeving met daarin duizenden gratis oefenopgaven. Al onze bijlesgevers hebben toegang tot ons didactisch platform met daarin meer dan 50 documenten. Hierin staan veel tips en trucs over het optimaliseren van de bijlessen.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst