Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles economie in Groningen

'Hoe zit het ook alweer met die betalingsbalans? Wat geeft de Lorenzcurve aan? Hoe werkt het progressieve belastingstelsel?' Economie wordt door veel middelbare scholieren gezien als een lastig schoolvak en daarom wordt hiervoor veel bijles aangevraagd bij StudentsPlus Groningen! Omdat wij al 20 jaar bijles economie in Groningen bieden, kunnen we inmiddels iedere leerling hiermee helpen.

Bijles economie aan huis

StudentsPlus Groningen biedt u thuis bijles, gegeven door een student. U heeft al een student op de stoep vanaf €19 per uur. Wij controleren de kennis van al onze bijlesgevers en hebben een persoonlijk intakegesprek met hen. In Groningen en de omliggende dorpen vinden wij binnen enkele dagen een goede bijlesgever. Klikt het niet, dan zoeken wij direct een andere bijlesgever. Is de bijles voldoende geweest? Geen probleem! U kunt maandelijks opzeggen.

Wij zoeken altijd een bijlesgever aan de hand van uw voorkeuren. De eerste stap hiertoe is het aanmaken van een vrijblijvend account. Hierna kunt u de inschrijving starten, waarin stapsgewijs al uw voorkeuren worden gevraagd. Vervolgens gaan wij direct  voor u aan de slag. Vinden wij niemand, dan krijgt u uiteraard geen factuur van ons.

Meer dan alleen een bijlesgever

Bij ons houdt het niet op na het vinden van een bijlesgever. Wij nemen contact met u op en houden vinger aan de pols over de bijlessen. Daarnaast krijgt uw kind gratis toegang tot onze Leeromgeving met daarin duizenden gratis oefenopgaven. Al onze bijlesgevers hebben toegang tot ons didactisch platform met daarin meer dan 50 documenten. Hierin staan veel tips en trucs over het optimaliseren van de bijlessen.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Krijg je eerste 2 pakket uren gratis

Profiteer van onze actie, vul "Lentebijles" in als kortingscode tijdens de inschrijving

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst