De Leeromgeving voor economie
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Gratis economie oefenopgaven maken

Vanaf 22 euro per uur!

Gratis economie oefenopgaven maken

Om ervoor te zorgen dat leerlingen nog sneller de schoolresultaten een boost kunnen geven, heeft StudentsPlus de online Leeromgeving ontwikkeld. Hierin staan duizenden oefenopgaven van de acht meest aangevraagde bijlesvakken, waaronder economie. Omdat ook buiten de bijlessen met de Leeromgeving geoefend kan worden, kunnen achterstanden nog sneller worden weggewerkt.

Hoe werkt de Leeromgeving?

Ieder schoolvak is onderverdeeld in verschillende niveaus, dus van 1 vmbo t/m 6 vwo. Per niveau is gekeken welke onderwerpen er in dat leerjaar aan bod komen, zoals prijselasticiteit bij economie in 5 havo. Per onderwerp zijn er dan verschillende oefenopgaven beschikbaar, inclusief een bijbehorende moeilijkheidsgraad. Zodoende kan uw kind heel specifiek met het onderwerp oefenen waar hij/zij op dat moment bij vastloopt. Ook kan de moeilijkheidsgraad verhoogd worden, zodat de oefenopgaven exact worden afgestemd op de kennis van uw kind.

U kunt als ouder ook meedoen

Mocht u het leuk en zinvol vinden, dan kunt u zelf ook relevante economie oefenopgaven toewijzen aan uw kind. Zo kunt u bijvoorbeeld na een aantal dagen checken of de opgaven gemaakt zijn en wat de resultaten daarvan zijn geweest. Is het allemaal goed gegaan? Dan kunt u de moeilijkheidsgraad verhogen. Is het juist wat minder gegaan? Dan is dus duidelijk waar tijdens de bijlessen nog harder op geoefend moet worden. Uiteraard kan de bijlesgever ook oefenopgaven toewijzen aan uw kind.