Bijles biologie in Maastricht - Snel geregeld | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles biologie in Maastricht

Vanaf 19 euro per uur!

Bijles biologie in Maastricht

Heeft uw zoon of dochter ook moeite met biologie? Hij of zij is zeker niet de enige! De meeste leerlingen hebben moeite met het behappen van de inwikkelde stof. StudentsPlus biedt de oplossing! Wij zoeken een bijlesgever voor uw kind die uitblinkt in biologie. De bijles wordt aan huis in Maastricht en omgeving gegeven en is altijd individueel. Deze bijlessen hebben tarieven tussen de €19 en €28 per uur.

Biologie bijles van een student

StudentsPlus werkt met studenten als bijlesgevers, welke doorgaans nog studeren aan de Universiteit Maastricht. Zij hebben het vak biologie recentelijk met minimaal een 7 afgesloten op hun eindlijst van de middelbare school. Met 20 jaar aan ervaring weten wij dat niet alleen de kennis belangrijk is voor kwalitatief goede bijlessen, ook de uitlegcapaciteit en het enthousiasme van de bijlesgever draagt hier absoluut aan bij. Ons team van onder andere een pedagoog en kinder- en jeugdpsycholoog heeft voor onze bijlesgevers een didactisch platform ontwikkeld. Deze staat bol van de tips en trucs omtrent het geven van bijlessen aan leerlingen.

Concrete mogelijkheden

Wilt u weten wat wij concreet voor u kunnen betekenen? Maak dan een gratis account aan! U krijgt direct inzicht in de opties bij u in de buurt en meer informatie over onze werkwijze. Met het account kan ook gelijk een inschrijving worden gedaan, waarbij u alle voorkeuren en wensen doorgeeft met betrekking tot de bijlessen. Na het vinden van een bijlesgever houdt ons team ook nauw contact met u om de voortgang in de gaten te houden. Blijkt er geen klik te zijn met de bijlesgever? Dan zoeken wij uiteraard weer een nieuwe!

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst