Bijles geschiedenis in Maastricht - Snel geregeld | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles geschiedenis thuis in Maastricht

In een historische stad als Maastricht, met de Romeinse voetgangersbrug en middeleeuwse stadswal, verzorgt StudentsPlus Maastricht uiteraard ook individuele bijlessen in geschiedenis. Onze studenten helpen uw kind bij het bestuderen van de lesstof en ze vertellen het na alsof het gisteren is gebeurd. Deze bijlessen zijn altijd 1-op-1 en vinden doorgaans bij u thuis plaats.

Snel beginnen met de bijles!

Wij maken het onze prioriteit om de beste bijlesgever voor u te vinden. Wij doen dit door middel van een strenge selectie en intakeproces, zodat u er zeker van bent dat uw kind bijles krijgt van een capabele student. Doorgaans hebben we binnen een week een geschikte bijlesgever gevonden en kunnen de bijlessen direct starten! Is er geen klik met de bijlesgever, dan zoeken wij uiteraard weer een nieuwe. Daarnaast stimuleren wij onze bijlesgevers om hun bijleskwaliteiten te blijven verbeteren. Om die reden hebben we een didactisch platform ontwikkeld voor onze bijlesgevers, zodat zij hun uitlegvaardigheden kunnen perfectioneren. 

Tarieven en inschrijven

De tarieven van individuele bijlessen aan huis variëren tussen de €17 en €25 per uur. Geïnteresseerd en wilt u uw kind inschrijven? Dan is de eerste stap het aanmaken van een gratis account. Met het account ziet u direct de concrete mogelijkheden kunt u de inschrijving afronden! Ons team met daarin onder andere een pedagoog en een kinder- en jeugdpsycholoog staat altijd voor u klaar bij vragen of advies over de bijlessen. Ook na het vinden van de bijlesgever houden zij nauw contact met u om de voortgang in de gaten te houden. 

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst