Bijles Grieks in Maastricht - Snel geregeld | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles Grieks in Maastricht

Zit uw kind op het gymnasium van een Maastrichtse middelbare school en is het vak Grieks een struikelblok? Met de vreemd uitziende letters en de teksten van bijvoorbeeld Plato is dat niet verwonderlijk. Gelukkig biedt StudentsPlus Maastricht uitkomst met bijles voor Grieks aan huis! De bijlessen worden gegeven door een student die onlangs geslaagd is voor zijn of haar gymnasium en het vak Grieks met minimaal een 7 heeft afgerond.

Hoe werkt bijles via StudentsPlus?

StudentsPlus werkt met maandelijkse urenpakketten, welke geen administratie- of inschrijfkosten hebben. De tarieven daarvan liggen tussen de €17 en €25 per uur en deze tarieven zijn vrijgesteld van btw. Onze bijlesgevers worden van tevoren uitgebreid gecheckt op hun kennis en uitleggend vermogen, zodat de bijlessen succesvol verlopen. Daarbij hebben zij toegang tot het speciaal ontwikkelde didactisch platform. Deze is ontwikkeld door ons team met daarop tientallen artikelen over het geven van bijles aan leerlingen. Zo blijven zij hun vaardigheden ontwikkelen. Tot slot houden wij na het vinden van een bijlesgever ook nog contact met u om de voortgang van de bijlessen in de gaten te houden. Als er geen klik is met de gevonden bijlesgever, dan zoeken wij uiteraard een vervangende!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Na het aanmaken van een gratis account ziet u direct de concrete mogelijkheden bij u in de omgeving. Met het account kan ook gelijk een inschrijving gedaan worden, waarbij u alle wensen en voorkeuren opgeeft met betrekking tot de bijlessen. Wij starten direct een zoektocht en doorgaans hebben we binnen 5 dagen een bijlesgever gevonden. 

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst