Bijles Grieks in Maastricht - Snel geregeld | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles Grieks in Maastricht

Vanaf 19 euro per uur!

Bijles Grieks in Maastricht

Zit uw kind op het gymnasium van een Maastrichtse middelbare school en is het vak Grieks een struikelblok? Met de vreemd uitziende letters en de teksten van bijvoorbeeld Plato is dat niet verwonderlijk. Gelukkig biedt StudentsPlus Maastricht uitkomst met bijles voor Grieks aan huis! De bijlessen worden gegeven door een student die onlangs geslaagd is voor zijn of haar gymnasium en het vak Grieks met minimaal een 7 heeft afgerond.

Hoe werkt bijles via StudentsPlus?

StudentsPlus werkt met maandelijkse urenpakketten, welke geen administratie- of inschrijfkosten hebben. De tarieven daarvan liggen tussen de €19 en €28 per uur en deze tarieven zijn vrijgesteld van btw. Onze bijlesgevers worden van tevoren uitgebreid gecheckt op hun kennis en uitleggend vermogen, zodat de bijlessen succesvol verlopen. Daarbij hebben zij toegang tot het speciaal ontwikkelde didactisch platform. Deze is ontwikkeld door ons team met daarop tientallen artikelen over het geven van bijles aan leerlingen. Zo blijven zij hun vaardigheden ontwikkelen. Tot slot houden wij na het vinden van een bijlesgever ook nog contact met u om de voortgang van de bijlessen in de gaten te houden. Als er geen klik is met de gevonden bijlesgever, dan zoeken wij uiteraard een vervangende!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Na het aanmaken van een gratis account ziet u direct de concrete mogelijkheden bij u in de omgeving. Met het account kan ook gelijk een inschrijving gedaan worden, waarbij u alle wensen en voorkeuren opgeeft met betrekking tot de bijlessen. Wij starten direct een zoektocht en doorgaans hebben we binnen 2 dagen een bijlesgever gevonden. 

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst