Bijles Latijn in Maastricht - Snel geregeld | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles Latijn in Maastricht

Vanaf 19 euro per uur!

Bijles Latijn in Maastricht

Heeft uw zoon of dochter moeite met bijvoorbeeld de grammatica of het vertalen van teksten in het Latijn? Dan biedt StudentsPlus Maastricht uitkomst met individuele bijles aan huis! De bijles wordt gegeven door een student die recentelijk het vak Latijn op het gymnasium met minstens een 7 heeft afgerond.

Bijles Latijn bij StudentsPlus

Vanwege de aanwezigheid van de Universiteit Maastricht, heeft StudentsPlus een groot bestand van bijlesgevers in Maastricht en omgeving beschikbaar. Studenten zijn flexibel in hun tijd, hebben voldoende vakkennis en verschillen qua leeftijd weinig met uw kind. Ze kunnen zich goed verplaatsen in de problemen en zijn daarmee de ideale bijlesgevers. De effectiviteit van individuele bijlessen aan huis heeft zich in de 20 jaar dat StudentsPlus bestaat ruimschoots bewezen. Onze bijlesgevers worden ondersteund door een ervaren team van onder andere een pedagoog, waar ze altijd terecht kunnen voor informatie en advies.

Tarieven en inschrijven

De tarieven voor individuele bijlessen beginnen bij €19 per uur. Wanneer u benieuwd bent wat wij concreet voor u kunnen betekenen, kunt u een gratis account aanmaken! U krijgt dan direct de mogelijkheden te zien. Met het account kan gelijk een inschrijving gedaan worden, wat voor ons het startsein is om een bijlesgever te zoeken. Is er uiteindelijk geen klik met de gevonden bijlesgever? Dan gaan wij direct weer op zoek naar een nieuwe. Om er zeker van te zijn dat alles na de koppeling goed verloopt nemen na een maand contact met u op om de voortgang te bespreken.

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst