Bijles Frans in Middelburg | 1-op-1 en thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles Frans in Middelburg

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles Frans in Middelburg

Parlez-vous français? 

Werkwoordsvervoegingen, spreek- en leesvaardigheid: het vak Frans omvat veel. StudentsPlus Middelburg begrijpt dat uw zoon of dochter daar niet altijd zelf mee uit de voeten kan. Gelukkig kan StudentsPlus Middelburg binnen enkele dagen bijles aanbieden. Door de laagdrempelige, individuele bijlessen verandert het antwoord op de bovenstaande vraag al snel van "Non, je ne comprends pas...” in ”Oui, naturellement!”.

Individueel, laagdrempelig, flexibel

De bijlessen die StudentsPlus biedt, zijn altijd individueel. De bijlesgever heeft dus alle aandacht voor uw zoon of dochter. Daarnaast komt de bijlesgever bij u thuis. Uw kind hoeft er dus niet voor de deur uit en kan ondersteuning krijgen in de omgeving die voor hem of haar vertrouwd is. 
Om bovenstaande redenen zijn de bijlessen van StudentsPlus niet gebonden aan kantooruren. U ontvangt de contactgegevens van een bijlesgever, met wie u zelf afspraken kunt maken, op een moment dat het u uitkomt. Bijles is er al vanaf € 22,- per uur. U kiest zelf het aantal uren dat u per maand afneemt en u zult zien: door de intensieve begeleiding is een of twee uur per week vaak al ruim voldoende!

Bijles Frans door een student

Onze bijlesgevers zijn studenten van de Roosevelt Academy of de Hogeschool Zeeland. Zij hebben het vak Frans met een 7 of hoger afgesloten op havo of vwo. Maar enthousiasme voor het vak en communicatieve vaardigheden zijn minstens zo belangrijk. We weten van al onze bijlesgevers welke vakken ze leuk vinden om te geven en benaderen hen voor specifiek die vakken. Daarnaast heeft een professioneel team van pedagogen, onderwijskundigen en leraren een didactisch platform ontwikkeld, waarin veel tips staan om de bijlessen op een hoog niveau te geven.

Hoe krijgt u een bijlesgever?

De eerste stap is om een vrijblijvend account aan te maken. U ziet dan meteen wat wij precies voor u kunnen betekenen. Ook heeft u hier de mogelijkheid om een online inschrijving te doen. Wanneer deze is afgerond, begint onze zoektocht. Vinden wij niemand, dan betaalt u ons niets. Maar in de meeste gevallen hebben wij binnen enkele dagen een geschikte bijlesgever gevonden, waarna de bijlessen kunnen beginnen. Wij houden dan contact met u op de voortgang in de gaten te houden.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst