Bijles economie in Middelburg | 1-op-1 en thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles economie in Middelburg

Vanaf 19 euro per uur!

Bijles economie in Middelburg

Bezorgen termen als arbeidsproductiviteit, indexcijfers en Lorenz-curves uw kind slapeloze nachten? Hij of zij is zeker niet de enige! StudentsPlus Middelburg biedt veel Zeeuwse scholieren de oplossing. Wij zorgen dat uw zoon of dochter gekoppeld wordt aan een student die juist heel goed is in economie. De bijles wordt thuis gegeven. Wanneer dit gebeurt, bepaalt u zelf in overleg met de bijlesgever.

Goede kwaliteit bijlessen

Een bijlesgever van StudentsPlus heeft recentelijk zelf het vak economie gevolgd op de middelbare school en weet nog precies waar de valkuilen zich bevinden. De bijlesgevers die economie willen geven, moeten dit vak met minimaal een 7 op hun eindlijst hebben afgesloten. Ook het enthousiasme en de uitlegcapaciteit van de student zijn erg belangrijk om de bijles te laten slagen. Wij voeren daarom met elke student een intakegesprekken en we hebben een didactisch platform ontwikkeld voor de bijlesgever. Dit staat vol met tips en trucs, zodat de bijlesgever zijn uitlegcapaciteiten kan optimaliseren.

Betaalbare bijles economie

Uw zoon of dochter krijgt al bijles economie vanaf € 19,- per uur. Wanneer u wilt weten wat onze verdere werkwijze is en wat wij concreet voor u kunnen betekenen, dan kunt u een vrijblijvend account aanmaken. Na de online inschrijving gaan wij direct op zoek. Deze zoektocht duurt normaliter niet langer dan enkele dagen. Uw zoon of dochter krijgt daarnaast  na de inschrijving direct toegang tot meer dan 2.000 gratis oefenopgaven voor economie.

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst