Bijles scheikunde in Middelburg | 1-op-1 en thuis | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles scheikunde in Middelburg

Chemisch rekenen? Redoxreacties? Synthetische polymeren? Geen wonder dat scheikunde vaak wordt aangevraagd als bijlesvak!
StudentsPlus Middelburg biedt vaak op korte termijn uitkomst. Doorgaans kunnen wij uw zoon of dochter binnen enkele dagen koppelen aan een bijlesgever. Deze verzorgt de bijlessen op individuele basis aan huis.

Bijles door een student

Bijlesgevers van StudentsPlus zijn studenten, die zelf nog niet zo lang geleden eindexamen havo of vwo hebben gedaan. Zij hebben minimaal een 7 op hun eindlijst voor scheikunde. StudentsPlus controleert het diploma en de cijferlijst van de bijlesgever en heeft met iedere bijlesgever een persoonlijk intakegesprek. Daarnaast stimuleren wij bijlesgevers om zich verder te ontwikkelen op didactisch gebied. Om die reden hebben wij voor hen een didactisch platform ontwikkeld, waarin veel tips staan om de bijles tot een succes te maken.
Voor uw kind hebben wij de Leeromgeving in het leven geroepen met daarin meer dan 1.000 opgaven voor scheikunde. Of het gaat om de elementaire kennis, zoals het uit het hoofd leren van de symbolen voor de elementen, of om eindexamenstof, zoals het rekenen met zuren en basen: over alle onderwerpen zijn er opgaven te vinden. Hiermee kan buiten de bijlessen om uitgebreid geoefend worden.
Nadat wij een bijlesgever voor u hebben gevonden, zijn wij erg benieuwd hoe de bijles verloopt. Wij contacteren u daarom na een tijdje om te kijken hoe het gaat.

Aanmelding

Het tarief voor bijles ligt tussen € 17,- en € 25,- per uur. Om te ontdekken wat StudentsPlus specifiek voor u kan betekenen, maakt u een gratis account aan. U heeft dan meteen de mogelijkheid om een online inschrijving te doen.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst