Bijles scheikunde in Middelburg | 1-op-1 en thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles scheikunde in Middelburg

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles scheikunde in Middelburg

Chemisch rekenen? Redoxreacties? Synthetische polymeren? Geen wonder dat scheikunde vaak wordt aangevraagd als bijlesvak!
StudentsPlus Middelburg biedt vaak op korte termijn uitkomst. Doorgaans kunnen wij uw zoon of dochter binnen enkele dagen koppelen aan een bijlesgever. Deze verzorgt de bijlessen op individuele basis aan huis.

Bijles door een student

Bijlesgevers van StudentsPlus zijn studenten, die zelf nog niet zo lang geleden eindexamen havo of vwo hebben gedaan. Zij hebben minimaal een 7 op hun eindlijst voor scheikunde. StudentsPlus controleert het diploma en de cijferlijst van de bijlesgever en heeft met iedere bijlesgever een persoonlijk intakegesprek. Daarnaast stimuleren wij bijlesgevers om zich verder te ontwikkelen op didactisch gebied. Om die reden hebben wij voor hen een didactisch platform ontwikkeld, waarin veel tips staan om de bijles tot een succes te maken.
Voor uw kind hebben wij de Leeromgeving in het leven geroepen met daarin meer dan 1.000 opgaven voor scheikunde. Of het gaat om de elementaire kennis, zoals het uit het hoofd leren van de symbolen voor de elementen, of om eindexamenstof, zoals het rekenen met zuren en basen: over alle onderwerpen zijn er opgaven te vinden. Hiermee kan buiten de bijlessen om uitgebreid geoefend worden.
Nadat wij een bijlesgever voor u hebben gevonden, zijn wij erg benieuwd hoe de bijles verloopt. Wij contacteren u daarom na een tijdje om te kijken hoe het gaat.

Aanmelding

Het tarief voor bijles ligt tussen € 22,- en € 31,- per uur. Om te ontdekken wat StudentsPlus specifiek voor u kan betekenen, maakt u een gratis account aan. U heeft dan meteen de mogelijkheid om een online inschrijving te doen.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst