Bijles rekenen in Middelburg | 1-op-1 en thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles rekenen in Middelburg

Vanaf 19 euro per uur!

Bijles rekenen in Middelburg

Heeft uw kind moeite met cijferen, verhoudingstabellen of rekenen met maten en gewichten? En wilt u hier graag hulp voor regelen, bij u thuis en op individuele basis? StudentsPlus Middelburg kan hiervoor een geschikte bijlesgever regelen!

Bijles rekenen: vertrouwd en snel geregeld

Onze bijlesgevers zijn veelal studenten van het University College Roosevelt in Middelburg. Van iedere student die bijles wil gaan geven, controleren wij het diploma en de cijferlijst. Daarnaast hebben we een persoonlijk intakegesprek met de bijlesgever. Tijdens dit intakegesprek kijken wij of de bijlesgever over voldoende didactische vaardigheden beschikt. Deze didactische vaardigheden kan de bijlesgever tijdens het bijlesproces bovendien bijschaven op ons didactisch platform.
Met 21 jaar aan ervaring, weten wij dat voor rekenen vooral de manier van uitleggen erg belangrijk is. Daarnaast moet er ook een klik zijn tussen de student en uw zoon of dochter. Wij houden daarom contact met u om de voortgang te monitoren. Op het moment dat de klik tussen uw zoon of dochter en de bijlesgever onvoldoende aanwezig is, zullen wij direct op zoek gaan naar iemand anders.
Tot slot hebben wij meer dan 2.000 rekensommen voor uw kind samengesteld, zodat hij of zij voor en na de bijles verder kan oefenen.

Geïnteresseerd?

U heeft de bovenstaande service al vanaf € 19,- per uur. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, ziet u meteen wat wij concreet voor u kunnen betekenen en kunt u een inschrijving doen. Wij gaan direct hierna op zoek naar een geschikte student. Lukt het ons niet om een geschikte student te vinden, dan bent u ons niets verschuldigd.

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst