Bijles Nederlands in Middelburg | 1-op-1 en thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Vijf vragen over bijles Nederlands in Middelburg

Vanaf 22 euro per uur!

Vijf vragen over bijles Nederlands in Middelburg

“Spel ik dit werkwoord nou met een d of toch met een t?”, “Waar gaat Karel ende Elegast eigenlijk over?”
Heeft uw zoon of dochter moeite met het vak Nederlands? StudentsPlus Middelburg biedt hulp aan huis. Deze bijles wordt gegeven door een student en is individueel.

1. Wie geven de bijlessen?

StudentsPlus werkt met studenten als bijlesgevers. In Middelburg zijn dit veelal studenten van het University College Roosevelt of van de Hogeschool Zeeland. Onze bijlesgevers hebben een 7 of hoger gehaald voor Nederlands op de middelbare school. Ze zijn daarnaast door ons gescreend op communicatieve vaardigheden en op betrouwbaarheid. Bijlesgevers bij StudentsPlus krijgen toegang tot een didactisch platform, waar informatie staat waarmee ze hun bijlessen kunnen verbeteren.

2. Bijles aan huis, kan dat overal in Middelburg?

Jazeker! Hoewel de studenten in Middelburg (vrijwel) allemaal op de campus wonen, is Middelburg een overzichtelijke stad, waardoor de bijlesgevers naar iedere locatie kunnen reizen. En ook in steden als Vlissingen en Goes kunnen wij vaak bijles aan huis regelen. En woont u echt afgelegen, dan zullen wij allereerst ook bijles aan huis proberen te regelen, maar overleggen wij als “plan B” met u over alternatieve locaties, bijvoorbeeld een bibliotheek in Middelburg.

3. Zorgt StudentsPlus ook voor lesmateriaal?

Bij de bijlessen wordt in principe uitgegaan van de lesboeken van de leerling. Op die manier sluiten de bijlessen aan bij de uitleg die de leerling op school krijgt. 
Het komt echter voor dat de opgaven in het boek al allemaal zijn gemaakt, maar dat er nog wel behoefte is aan extra oefening. Om aan te sluiten bij die behoefte, heeft StudentsPlus een Leeromgeving ontwikkeld met daarin meer dan 2.800 oefenopgaven voor Nederlands, voor onder meer grammatica en stijlfiguren. Voor lees-, spreek- en schrijfvaardigheid hebben wij geen opgaven, maar hier is op internet zeer veel materiaal voor te vinden, bijvoorbeeld in de vorm van oude eindexamens.

 

4. Hoe gaat de administratieve afhandeling?

StudentsPlus houdt alle administratieve en financiële zaken voor u bij. Dit houdt in dat u aangeeft hoeveel uur u per maand wilt afnemen. Wij zoeken voor deze uren naar een bijlesgever en wij zorgen voor de facturatie aan u en de uitbetaling aan de bijlesgever. Het bijlespakket kunt u maandelijks aanpassen of opzeggen.

5. Klinkt goed! Hoe meld ik me aan?

U krijgt al bijles vanaf € 22,- per uur. Wij zetten graag een zoektocht voor u uit. Maakt u hiervoor eerst een gratis account aan. U ziet dan op uw MijnStudentsPlus omgeving wat wij concreet voor u kunnen betekenen. Hier kunt u ook meteen een inschrijving doen. Vinden wij niemand voor u, dan sturen wij u uiteraard geen factuur.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst