Bijles biologie in Middelburg | 1-op-1 en thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles biologie in Middelburg

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles biologie in Middelburg

StudentsPlus Middelburg biedt uw zoon of dochter hulp bij biologie. Het menselijk lichaam, fysiologie, erfelijkheid: er komen nogal wat moeilijke onderwerpen aan bod bij het vak. Wij zoeken daarom een student voor u die thuis individuele bijles biologie komt geven.

Waarom individuele bijles?

22 jaar geleden werd individuele bijles nog nauwelijks aangeboden. Klassikale begeleiding was er wel in overvloed. Sommige leerlingen hadden baat bij de huiswerkbegeleiding in klasjes: voor hen was het voldoende om een stok achter de deur te hebben om hun huiswerk te maken. Maar niet alle leerlingen hebben profijt van een klas vol medeleerlingen. Zij hebben vragen, bijvoorbeeld over hoe osmose precies werkt, maar omdat er nog tien andere leerlingen zijn, is er weinig gelegenheid om die vragen te stellen.
Bij StudentsPlus zijn er geen andere leerlingen aanwezig tijdens de bijles. Uw kind krijgt dus de volle aandacht van de bijlesgever. Dit betekent dat uw zoon of dochter zoveel vragen kan stellen als hij of zij wil, ook als het na de derde keer uitleggen nog niet duidelijk is. En de bijlesgever heeft de mogelijkheid om na te gaan of uw kind de stof wel écht snapt. Deze continue persoonlijke aandacht maakt de bijlessen intensief, waardoor een of twee uur per week vaak voldoende is. Dat is nog eens iets anders dan drie keer per week naar een huiswerkklasje gaan! 

En wat biedt StudentsPlus verder?

 • scherpe uurtarieven, vanaf € 22,- per uur – zonder inschrijf- of bemiddelingskosten;
 • zorgvuldige screening van onze bijlesgevers, studenten van bijvoorbeeld het University College of de Hogeschool Zeeland;
 • ondersteuning van onze bijlesgevers door middel van een didactisch platform;
 • bijles bij u thuis, dus in een vertrouwde omgeving;
 • een betrokken team op de achtergrond, dat contact met u houdt over de voortgang en meteen kan inspelen op uw vragen en wensen.

Snel een geschikte bijlesgever

Op het moment dat uw kind vastloopt tijdens de biologielessen, is vaak op zeer korte termijn ondersteuning nodig. Na uw inschrijving gaan wij daarom direct op zoek en hebben wij doorgaans binnen enkele dagen een goede match gemaakt. Geïnteresseerd? Maakt u dan vandaag nog een gratis account aan. U ziet direct wat wij concreet voor u kunnen betekenen.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst