Bijles aardrijkskunde Middelburg | 1-op-1 en thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles aardrijkskunde in Middelburg

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles aardrijkskunde in Middelburg

Loopt uw zoon of dochter inhoudelijk vast bij aardrijkskunde? Of kan hij of zij wat hulp gebruiken met het opdoen van studievaardigheden voor dit vak?
 De bijlesgevers van StudentsPlus Middelburg zijn breed ontwikkeld en weten alles van bijvoorbeeld subductiezones en gentrificatie. Bovendien kunnen zij dit op een enthousiaste manier uitleggen. 

De voordelen van StudentsPlus

 • De bijlessen vinden plaats op individuele basis. Hierdoor heeft de bijlesgever alle aandacht voor uw kind, waardoor in korte tijd veel bereikt kan worden.
 • Bijles wordt, waar mogelijk, thuis gegeven. Uw zoon of dochter hoeft er dus de deur niet voor uit, maar kan leren in een omgeving die voor hem of haar vertrouwd is.
 • Onze bijlesgevers zijn veelal studenten, bijvoorbeeld van het University College Roosevelt of van de Hogeschool Zeeland. Zij hebben nog niet lang geleden zelf eindexamen gedaan en kunnen zich nog levendig herinneren hoe het was op de middelbare school.
 • StudentsPlus draagt zorg voor een zorgvuldige screening van de bijlesgevers, zowel op vakinhoud als op communicatieve en didactische vaardigheden, zodat u verzekerd bent van een capabele bijlesgever.
 • Tijdens het bijlesproces ondersteunt StudentsPlus zijn bijlesgevers met een didactisch platform, waar de bijlesgever zijn of haar kennis en kunde kan bijschaven.
 • De bemiddeling is snel: vaak kan er binnen een week al gestart worden met de bijlessen. Daarnaast hanteert StudentsPlus zeer ruime openingstijden, waardoor u altijd met vragen bij ons terecht kunt.

Hoe gaat dat in de praktijk?

Janne is ten einde raad. Voor het laatste schoolexamen had zij een 4,5 en de eindexamens zijn al over een paar maanden. Ze heeft geen idee hoe ze dat allemaal moet gaan bolwerken: ze heeft nu al geen grip op alle dingen die ze moet weten, en het is vooral ook zo véél!
Samen met haar vader maakt zij een account aan bij StudentsPlus. Op dat account kan ze meteen zien hoeveel bijlesgevers aardrijkskunde er bij haar in de buurt wonen. Het feit dat deze bijlesgevers studenten zijn, spreekt Janne aan: ze zit zelf in het laatste jaar van het vwo en is eigenlijk wel benieuwd hoe het op de universiteit gaat. Bij haar inschrijving geeft ze aan dat ze vooral moeite heeft om een zinvol antwoord te formuleren uit alle bronnen die ze moet raadplegen. Ze wil hier graag eens per week anderhalf uur mee aan de slag met iemand die haar hierbij kan helpen, en haar vooral handvatten kan geven om buiten de bijlessen zelf aan de slag te gaan.
Enkele dagen later krijgt Janne een mailtje: StudentsPlus heeft een passende match. Janne belt haar meteen op om een afspraak te maken. Tijdens de eerste bijles is het nog een beetje aftasten, maar de bijlesgever komt er al snel achter dat Janne te weinig basiskennis heeft en daardoor de bronnen niet goed kan beoordelen. Elke les gaan ze nu aan de slag met een ander onderwerp, waarbij de bijlesgever Janne veel zelf laat uitzoeken. Janne merkt daardoor dat ze heel veel wél kan en weet. Haar zelfvertrouwen groeit: inmiddels ziet ze het eindexamen met vertrouwen tegemoet.

Het bovenstaande is uiteraard slechts een voorbeeld. StudentsPlus biedt bijlessen op alle niveaus en aan alle klassen, van brugklas vmbo tot eindexamen gymnasium. Sommige leerlingen, zoals Janne, hebben baat bij een bijlesgever die ze veel zelf laat doen, terwijl andere leerlingen meer sturing nodig hebben. Omdat StudentsPlus maatwerk levert, kan er op elke hulpvraag ingesprongen worden.

Wilt u dit ook?

U heeft al bijles vanaf € 22,- per uur. Wij rekenen geen kosten voor de inschrijving en de bemiddeling.
Bent u benieuwd naar de concrete mogelijkheden? Maakt u dan een gratis account aan. Vanaf dit account kunt u een inschrijving doen, waarna wij u binnen enkele werkdagen informeren over een geschikte bijlesgever. Uiteraard houden wij ook contact met u om te voortgang van de bijlessen te monitoren.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst