Bijles Grieks in Middelburg | 1-op-1 en thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles Grieks in Middelburg

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles Grieks in Middelburg

Zit uw kind op het Nehalennia en is Grieks een struikelblok? Dan kan bijles een oplossing zijn. Door het groeiende studentenbestand in Middelburg, maar ook in Vlissingen, beschikt StudentsPlus over steeds meer bijlesgevers met een gymnasiumdiploma op zak. Zij hebben een uitstekende beheersing van de Griekse grammatica, teksten en vocabulaire.

Bijles door een student

Onze bijlesgevers Grieks studeren veelal aan het University College Roosevelt. Het leeftijdsverschil tussen de bijlesgever en uw zoon of dochter is klein, waardoor de bijlesgever zich goed kan inleven in zijn of haar belevingswereld Daarnaast is de drempel om tijdens de bijlessen vragen te stellen laag. De bijlesgevers worden ondersteund door ons ervaren team. Wij hebben een persoonlijk intakegesprek met elke bijlesgever en wij hebben voor hen een didactisch platform opgericht.

Concrete mogelijkheden voor u

De uurtarieven voor bijles variëren tussen € 22,- en € 31,-. Om te ontdekken wat StudentsPlus Middelburg specifiek voor u kan betekenen, maakt u eerst een gratis account aan. Na de inschrijving kunnen wij aan de hand van uw wensen en eisen op zeer korte termijn een passende bijlesgever voor u zoeken. We doen dit alles kosteloos: pas wanneer we een bijlesgever hebben gevonden, betaalt u voor de ingekochte uren. Na de koppeling aan een geschikte bijlesgever houden we contact met u om te zorgen dat de bijlessen naar tevredenheid verlopen. Mocht blijken dat het niet klikt met de gevonden bijlesgever, dan gaan we direct op zoek naar een vervanger.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst