Bijles Duits in Nijmegen - Al 21 jaar met succes | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles Duits in Nijmegen thuis

Vanaf 19 euro per uur!

Bijles Duits in Nijmegen thuis

Moeite met het stampen van Duitse woordjes, naamvallen of zinsopbouw? Een herkenbaar en veel voorkomend probleem bij veel leerlingen in Nijmegen. StudentsPlus heeft in Nijmegen een groot bestand van bijlesgevers opgebouwd, welke staan te springen om uw kind hierbij te helpen! De bijlessen zijn altijd individueel en vinden doorgaans bij u thuis plaats.

Snel beginnen

Met 21 jaar aan ervaring weten we dat bijlessen vaak snel geregeld moeten worden. Wanneer u een gratis account aanmaakt, ziet u meteen wat wij concreet voor u kunnen betekenen in de omgeving en heeft u de mogelijkheid om uw kind in te schrijven. Deze inschrijving is het startschot voor onze zoektocht naar een bijlesgever en doorgaans hebben wij deze binnen 2 dagen gevonden. Mocht er onverhoopt geen klik zijn met deze bijlesgever, dan gaan wij uiteraard weer op zoek naar een nieuwe!

De bijlesgevers van StudentsPlus

Onze bijlesgevers hebben recentelijk het vak Duits gehad op de middelbare school en dit met goed gevolg afgesloten. Daarnaast zijn ze nog erg enthousiast en gewillig om dit vak te geven aan uw kind. Zij worden gedurende hun periode bij StudentsPlus ondersteund vanuit het hoofdkantoor, waar onder andere een pedagoog en kinder- en jeugdpsycholoog werken. Zij hebben een didactisch platform gemaakt speciaal voor de bijlesgevers met artikelen over de kunst van het bijles geven, waardoor de kennisoverdracht zo goed mogelijk verloopt. Ook houdt ons team nauw contact met u na het koppelen aan de bijlesgever om er zeker van te zijn dat alles naar wens verloopt.

Tarieven individuele bijles

Doordat wij al tienduizenden leerlingen hebben geholpen, weten we dat 1 à 2 uur bijles per week al voldoende kan zijn om snel verbetering te zien. De bijlessen worden afgenomen op basis van maandelijkse urenpakketten, met tarieven tussen de €19 en €28 per uur. Daar komen geen extra kosten bij, zoals inschrijf- en zoekkosten. 

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst