Bijles biologie in Nijmegen - Al 21 jaar met succes | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles biologie aan huis in Nijmegen

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles biologie aan huis in Nijmegen

Kost het uw zoon of dochter veel tijd en moeite om het vak biologie onder de knie te krijgen? Laat ons uw kind dan helpen door een bijlesgever te vinden die bij u thuis individueel de stof bespreekt en kijkt waar het fout gaat. Wij zien het als een uitdaging om zo snel mogelijk een goede bijlesgever te vinden en dit lukt ons doorgaans in Nijmegen binnen 2 dagen. De bijlessen kunnen dan direct van start gaan. Als er geen klik blijkt te zijn met de gevonden bijlesgever, gaan wij direct weer op zoek naar een vervangende. 

22 jaar ervaring met bijles

Met meer dan 20 jaren aan ervaring in het koppelen van de juiste bijlesgevers aan leerlingen, weten wij de meest geschikte bijlesgever voor u te vinden. Naast het hebben van de juiste kennis is het ook belangrijk dat de uitlegcapaciteiten en het enthousiasme van de bijlesgever op orde is. Dit is namelijk van grote invloed op een goede kennisoverdracht naar de leerling. Ons team van onder andere een kinder- en jeugdpsycholoog en een pedagoog houdt na de koppeling vinger aan de pols. Voor de bijlesgevers heeft ons team een didactisch platform opgericht, zodat zij hun uitlegvaardigheden kunnen perfectioneren.

Betaalbare en flexibele bijles

De tarieven voor individuele bijles aan huis begint al vanaf €22 per uur, afhankelijk van het gekozen aantal uren. Onze urenpakketten zijn maandelijks aanpasbaar en opzegbaar, zodat er altijd een juist pakket voor u klaarstaat passend bij de gewenste ondersteuning. Om bijles aan te vragen is de eerste stap het aanmaken van een gratis account. Hier kunt u meer informatie vinden over de concrete mogelijkheden en hier kunt u meteen een online inschrijving doen. Met deze inschrijving zoeken wij direct de juiste bijlesgever bij u in de omgeving. 

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst