Bijles economie in Nijmegen - Al 21 jaar met succes | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Individuele bijles economie in Nijmegen

Vanaf 19 euro per uur!

Individuele bijles economie in Nijmegen

Heeft uw kind moeite met het vak economie? Dan is hij of zij zeker niet de enige! Om economie goed onder de knie te krijgen is veel inzicht en oefening vereist. Individuele bijles aan huis is vaak het ideale hulpmiddel om de cijfers op te krikken.

Bijles van een student

De bijlesgevers van StudentsPlus Nijmegen zijn doorgaans studenten welke studeren aan de Radboud Universiteit of de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Door het kleine verschil in leeftijd, maar het grote verschil in kennis, verloopt de kennisoverdracht soepel. Ons team van onder andere een kinder- en jeugdpsycholoog en een pedagoog heeft voor de bijlesgevers speciaal een didactisch platform ontwikkeld. Dit platform bevat veel artikelen met tips en trucs om zo de didactische vaardigheden te blijven ontwikkelen. Hierdoor wordt de kwaliteit van de les geoptimaliseerd.

Mogelijkheden in uw omgeving

De tarieven voor individuele bijles aan huis beginnen bij €19 per uur, afhankelijk van het gekozen aantal uren. Wanneer u een vrijblijvend account aanmaakt, krijgt u van ons meteen de concrete mogelijkheden te zien. Met het account kan ook gelijk een inschrijving gedaan worden, waarmee we een zoektocht kunnen starten. Onze zoektocht duurt doorgaans niet langer dan 2 werkdagen, zodat de bijlessen direct opgestart kunnen worden. 

Meer dan alleen een bijlesgever

Ons team heeft speciaal voor uw kind de Leeromgeving ontwikkeld met meer dan 2.000 opgaven voor het vak economie, op alle niveaus en voor alle leerjaren. Zo kan uw zoon of dochter ook buiten de bijlessen om doorgaan met oefenen. Verder houden wij ook na de koppeling aan de bijlesgever nauw contact met u om er zeker van te zijn dat de bijlessen naar wens verlopen. 

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst