Bijles economie in Nijmegen - Al 17 jaar met succes | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Individuele bijles economie in Nijmegen

Heeft uw kind moeite met het vak economie? Dan is hij of zij zeker niet de enige! Om economie goed onder de knie te krijgen is veel inzicht en oefening vereist. Individuele bijles aan huis is vaak het ideale hulpmiddel om de cijfers op te krikken.

Bijles van een student

De bijlesgevers van StudentsPlus Nijmegen zijn doorgaans studenten welke studeren aan de Radboud Universiteit of de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Door het kleine verschil in leeftijd, maar het grote verschil in kennis, verloopt de kennisoverdracht soepel. Ons team van onder andere een kinder- en jeugdpsycholoog en een pedagoog heeft voor de bijlesgevers speciaal een didactisch platform ontwikkeld. Dit platform bevat veel artikelen met tips en trucs om zo de didactische vaardigheden te blijven ontwikkelen. Hierdoor wordt de kwaliteit van de les geoptimaliseerd.

Mogelijkheden in uw omgeving

De tarieven voor individuele bijles aan huis beginnen bij €17 per uur, afhankelijk van het gekozen aantal uren. Wanneer u een vrijblijvend account aanmaakt, krijgt u van ons meteen de concrete mogelijkheden te zien. Met het account kan ook gelijk een inschrijving gedaan worden, waarmee we een zoektocht kunnen starten. Onze zoektocht duurt doorgaans niet langer dan 5 werkdagen, zodat de bijlessen direct opgestart kunnen worden. 

Meer dan alleen een bijlesgever

Ons team heeft speciaal voor uw kind de Leeromgeving ontwikkeld met meer dan 2.000 opgaven voor het vak economie, op alle niveaus en voor alle leerjaren. Zo kan uw zoon of dochter ook buiten de bijlessen om doorgaan met oefenen. Verder houden wij ook na de koppeling aan de bijlesgever nauw contact met u om er zeker van te zijn dat de bijlessen naar wens verlopen. 

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst