Bijles aardrijkskunde Nijmegen – 17 jaar succesvol | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles aardrijkskunde in Nijmegen

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles aardrijkskunde in Nijmegen

Platentektoniek, globalisering en milieuprocessen: aardrijkskunde is een zeer breed vak met redelijk wat lastige onderwerpen. In en rondom Nijmegen zijn er veel studenten van StudentsPlus beschikbaar die uw kind kunnen helpen bij de voorbereiding van een toets, het maken van een verslag of natuurlijk het eindexamen voor het vak aardrijkskunde. Tijdens de bijlessen gaat de bijlesgever samen met uw kind aan de slag om de stof door te nemen en probleempunten aan te pakken.

Werking van de bijlessen

StudentsPlus werkt op basis van urenpakketten, welke maandelijks aanpasbaar en opzegbaar zijn. De tarieven hiervan liggen tussen de €22 en €31 per uur en daar komen geen extra kosten bij. Wanneer uw kind is ingeschreven bij StudentsPlus Nijmegen en er is een keuze gemaakt voor het urenpakket, wordt direct gestart met de zoektocht naar een passende bijlesgever. Met onze 22 jaar ervaring weten wij hoe we de juiste bijlesgever moeten zoeken en hebben we doorgaans binnen 2 werkdagen al voor elkaar. Om er zeker van te zijn dat alles na de koppeling goed verloopt, houden wij nauw contact met u. Bij problemen of vragen staat ons ervaren team, met daarin onder andere een pedagoog en kinder- en jeugdpsycholoog, voor u klaar om u verder te helpen.

Onze bijlesgevers

Om de kwaliteit van de bijles te optimaliseren, controleren wij de kennis van onze bijlesgevers. Zij moeten daarom minimaal een 7 hebben gehaald op hun eindlijst voor het vak aardrijkskunde. Daarnaast hebben we een persoonlijk intakegesprek met hen en krijgen zij toegang tot ons didactisch platform. Dit platform bevat veel tips voor de bijlesgevers om van de bijles een succes te maken. 

Concreet voor u

Wanneer u een vrijblijvend account aanmaakt, treft u op het MijnStudentsPlus-account meer informatie over de mogelijkheden, onze werkwijze en kunt u direct een online inschrijving doen. De bijlesgevers van de Radboud Universiteit, maar ook van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, staan klaar om aan de slag te gaan met uw kind!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst