Bijles aardrijkskunde Nijmegen – 17 jaar succesvol | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles aardrijkskunde in Nijmegen

Platentektoniek, globalisering en milieuprocessen: aardrijkskunde is een zeer breed vak met redelijk wat lastige onderwerpen. In en rondom Nijmegen zijn er veel studenten van StudentsPlus beschikbaar die uw kind kunnen helpen bij de voorbereiding van een toets, het maken van een verslag of natuurlijk het eindexamen voor het vak aardrijkskunde. Tijdens de bijlessen gaat de bijlesgever samen met uw kind aan de slag om de stof door te nemen en probleempunten aan te pakken.

Werking van de bijlessen

StudentsPlus werkt op basis van urenpakketten, welke maandelijks aanpasbaar en opzegbaar zijn. De tarieven hiervan liggen tussen de €17 en €25 per uur en daar komen geen extra kosten bij. Wanneer uw kind is ingeschreven bij StudentsPlus Nijmegen en er is een keuze gemaakt voor het urenpakket, wordt direct gestart met de zoektocht naar een passende bijlesgever. Met onze 17 jaar ervaring weten wij hoe we de juiste bijlesgever moeten zoeken en hebben we doorgaans binnen 5 werkdagen al voor elkaar. Om er zeker van te zijn dat alles na de koppeling goed verloopt, houden wij nauw contact met u. Bij problemen of vragen staat ons ervaren team, met daarin onder andere een pedagoog en kinder- en jeugdpsycholoog, voor u klaar om u verder te helpen.

Onze bijlesgevers

Om de kwaliteit van de bijles te optimaliseren, controleren wij de kennis van onze bijlesgevers. Zij moeten daarom minimaal een 7 hebben gehaald op hun eindlijst voor het vak aardrijkskunde. Daarnaast hebben we een persoonlijk intakegesprek met hen en krijgen zij toegang tot ons didactisch platform. Dit platform bevat veel tips voor de bijlesgevers om van de bijles een succes te maken. 

Concreet voor u

Wanneer u een vrijblijvend account aanmaakt, treft u op het MijnStudentsPlus-account meer informatie over de mogelijkheden, onze werkwijze en kunt u direct een online inschrijving doen. De bijlesgevers van de Radboud Universiteit, maar ook van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, staan klaar om aan de slag te gaan met uw kind!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst