Bijles taal in Nijmegen - Al 21 jaar met succes | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles taal in Nijmegen

Vanaf 19 euro per uur!

Bijles taal in Nijmegen

Heeft uw kind moeite met bijvoorbeeld begrijpend leven of met het vervoegen van de werkwoorden? Dan bent u bij StudentsPlus Nijmegen aan het juiste adres. Veel basisschoolleerlingen vinden taal moeilijk en kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken. Met meer dan 21 jaar aan ervaring hebben wij een groot bestand met studenten opgebouwd. Onze bijlesgevers komen bij u aan huis in Nijmegen en omgeving om de bijlessen te verzorgen. 

Taal bijles: ervaren en vertrouwd

We weten dat de kennisoverdracht het beste verloopt in een vertrouwde omgeving. Daarom worden de bijlessen aan huis gegeven door een student uit Nijmegen en zijn deze altijd individueel. Ons team van onder andere een pedagoog en kinder- en jeugdpsycholoog heeft een didactisch platform ontwikkeld voor onze bijlesgevers. Dit platform staat bol van tips voor de bijlesgevers over het geven van bijles. Ook staat het team altijd voor u klaar voor vragen, advies en het oplossen van problemen. 

Hoe werkt het in de praktijk?

Nadat u een gratis account aanmaakt ziet u meteen de mogelijkheden en kunt u een inschrijving doen. Na deze inschrijving gaan wij meteen voor u op zoek. Het kost ons normaal gesproken maximaal 5 dagen om een goede bijlesgever te vinden in de omgeving. Vinden wij onverhoopt toch niemand, dan bent u ons niets verschuldigd. Zodra wij een bijlesgever hebben gevonden, krijgt u direct de gegevens en kan er een eerste les worden ingepland. 

Extra's en tarieven

Uw zoon of dochter krijgt ook toegang tot onze Leeromgeving met daarin meer dan 1500 opgaven voor taal. Het uurtarief voor bijles varieert tussen €19 en €28 per uur, afhankelijk van het gekozen urenpakket. Daarnaast kunt u maandelijks de bijlessen aanpassen of opzeggen.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst