Bijles geschiedenis Nijmegen - Al 17 jaar met succes | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles geschiedenis in aan huis Nijmegen

Nijmegen is bij uitstek een stad met veel geschiedenis. In de Romeinse tijd was Ulpia Noviomagus Batavorum, zoals Nijmegen toen heette, al een echte handelsstad. Door de lange teksten en de vele feitjes kan geschiedenis soms een beetje droog overkomen. Met 17 jaar aan ervaring weten wij dat een student de ideale bijlesgever is voor het vak geschiedenis. De bijles vindt bij u thuis plaats en is altijd individueel. 

Hoe worden de bijlessen geregeld?

Wanneer u wilt weten of wij ook snel een bijlesgever voor u kunnen vinden, maakt u vrijblijvend een account aan. Met het account kan gelijk een inschrijving gedaan worden, waarbij u alle wensen en voorkeuren opgeeft, zodat wij goed voorbereid onze zoektocht kunnen starten. Doorgaans kunnen we u dan binnen 5 dagen de gegevens overhandigen van uw bijlesgever.

Extra service

Voordat de bijlesgevers aan de slag gaan, controleren we uitgebreid hun kennis omtrent het vak geschieden. Ook hebben wij altijd een persoonlijk intakegesprek met hun. Voor een goede kennisoverdracht hebben wij een didactisch platform voor onze bijlesgevers in het leven geroepen. Ons academische team van onder andere een pedagoog en een kinder- en jeugdpsycholoog houdt contact met u nadat uw kind gekoppeld is aan een van onze bijlesgevers. 

Tarieven

Uit ervaring weten dat 1 à 2 uur bijles per week al veel effect heeft op de resultaten van de leerling. De kosten voor de bijles beginnen bij €17 per uur en wij werken niet met inschrijf- of administratiekosten. Is er geen klik met de gevonden bijlesgever? Dan gaan wij uiteraard direct weer op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst