Bijles geschiedenis Nijmegen - Al 21 jaar met succes | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles geschiedenis in aan huis Nijmegen

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles geschiedenis in aan huis Nijmegen

Nijmegen is bij uitstek een stad met veel geschiedenis. In de Romeinse tijd was Ulpia Noviomagus Batavorum, zoals Nijmegen toen heette, al een echte handelsstad. Door de lange teksten en de vele feitjes kan geschiedenis soms een beetje droog overkomen. Met 22 jaar aan ervaring weten wij dat een student de ideale bijlesgever is voor het vak geschiedenis. De bijles vindt bij u thuis plaats en is altijd individueel. 

Hoe worden de bijlessen geregeld?

Wanneer u wilt weten of wij ook snel een bijlesgever voor u kunnen vinden, maakt u vrijblijvend een account aan. Met het account kan gelijk een inschrijving gedaan worden, waarbij u alle wensen en voorkeuren opgeeft, zodat wij goed voorbereid onze zoektocht kunnen starten. Doorgaans kunnen we u dan binnen 2 dagen de gegevens overhandigen van uw bijlesgever.

Extra service

Voordat de bijlesgevers aan de slag gaan, controleren we uitgebreid hun kennis omtrent het vak geschieden. Ook hebben wij altijd een persoonlijk intakegesprek met hun. Voor een goede kennisoverdracht hebben wij een didactisch platform voor onze bijlesgevers in het leven geroepen. Ons academische team van onder andere een pedagoog en een kinder- en jeugdpsycholoog houdt contact met u nadat uw kind gekoppeld is aan een van onze bijlesgevers. 

Tarieven

Uit ervaring weten dat 1 à 2 uur bijles per week al veel effect heeft op de resultaten van de leerling. De kosten voor de bijles beginnen bij €22 per uur en wij werken niet met inschrijf- of administratiekosten. Is er geen klik met de gevonden bijlesgever? Dan gaan wij uiteraard direct weer op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst