Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles aardrijkskunde in Utrecht

Heeft uw kind moeite met het vak aardrijkskunde? Dan is individuele bijles via StudentsPlus hiervoor een goede oplossing! Uw kind bekijkt samen met de bijlesgever wat de knelpunten zijn, zodat de bijlessen doelgericht en efficiënt ingezet kunnen worden.

Bijles aardrijkskunde bij StudentsPlus

Bijles bij StudentsPlus is altijd individueel en bij de leerling thuis: vertrouwd en laagdrempelig. StudentsPlus werkt met flexibele urenpakketten, die maandelijks aanpasbaar en opzegbaar zijn. Wij dragen zorg voor een goede match. Mocht er een nieuwe bijlesgever nodig zijn omdat er met de oude bijlesgever geen klik is of omdat de focus gelegd moet worden op een ander vak, dan zetten wij onmiddellijk een nieuwe zoektocht uit.

Bijles door een student

Met 64.000 studenten woonachtig in de stad, is Utrecht een echte studentenstad. Daardoor hebben we een groot aantal bijlesgevers die met aardrijkskunde kunnen helpen. Zij hebben dit vak allemaal met goed gevolg afgerond op hun eindexamen van de middelbare school en volgen soms zelfs een gerelateerde studie. Vanuit het hoofdkantoor worden ze ondersteund door team, waarin pedagogen en kinder- en jeugdpsychologen werkzaam zijn. Speciaal voor de bijlesgevers is er een didactisch platform ontwikkeld, bestaande uit tientallen artikelen met tips en trucs over het geven van bijles.

Hoe nu verder?

Om bijles aan te vragen maakt u eerst een gratis account aan bij StudentsPlus. Daarna volgt een inschrijving, waarbij alle wensen en voorkeuren met betrekking tot de bijlessen gevraagd worden. Zo kunnen wij heel gericht op zoek gaan naar de juiste bijlesgever. In de meeste gevallen hebben we dan binnen enkele dagen iemand gevonden.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

16 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst