Bijles Frans in Utrecht - Al 17 jaar met succes | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles Frans in Utrecht aan huis

StudentsPlus biedt hulp aan leerlingen die moeite hebben met het vak Frans (bijvoorbeeld met grammatica of leesvaardigheid) in de vorm van individuele bijles. Deze bijlessen vinden plaats bij u thuis, vertrouwd, rustig en laagdrempelig dus.

Bijles door een student

De bijlesgevers van StudentsPlus zijn studenten van de hogeschool of de Universiteit Utrecht. Zij hebben het vak Frans met goed gevolg afgesloten op hun eindexamen van de middelbare school. Veel van hen hebben eerder al ervaring opgedaan in het geven van bijles, maar zij worden ook altijd ondersteund vanuit het hoofdkantoor van StudentsPlus. Zo hebben zij toegang tot een didactisch platform, waarop tientallen artikelen staan over bijles geven.

Wat houden de bijlessen precies in?

Samen met de bijlesgever gaat uw kind werken aan de stof waar hij of zij moeite mee heeft. Omdat de bijlessen op individuele basis plaatsvinden, heeft de bijlesgever ruimschoots de gelegenheid om op alle vragen van uw zoon of dochter in te gaan. De bijlessen worden aangevraagd op basis van urenpakketten, die maandelijks aanpasbaar en opzegbaar zijn. U zit dus niet vast aan bijles voor een heel jaar, als er maar een paar maanden lang ondersteuning nodig is.
Wij vragen geen geld voor de inschrijving en de zoektocht. En bent u niet tevreden over de gevonden bijlesgever? Dan gaan wij op zoek naar een vervanger.

Hoe moet ik bijles aanvragen?

U kunt zelf eenvoudig en snel de bijlessen in gang zetten. De eerste stap hiervoor is het aanmaken van een persoonlijk account bij StudentsPlus. U kunt hier alle informatie over ons inzien en bovendien bekijken wat onze mogelijkheden zijn bij u in de buurt. Daarna volgt via het account een inschrijving, waarbij u al uw voorkeuren kunt aangeven. Hiermee gaan we direct aan de slag. Doorgaans hebben wij binnen enkele werkdagen een geschikte bijlesgever gevonden.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst