Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles geschiedenis aan huis in Utrecht

Slechte cijfers zijn verleden tijd met de individuele bijlessen van StudentsPlus! Onze bijlesgevers kunnen helpen bij alle knelpunten van het vak geschiedenis, maar ook met begrijpend lezen of het samenvatten van lange teksten. Zij komen de bijlessen bij u aan huis verzorgen, zodat uw kind in alle rust kan werken. Deze bijlesgevers volgen op dit moment een studie aan bijvoorbeeld de Universiteit Utrecht of een van de hogescholen van Utrecht.

Betaalbare bijlessen

Bijles via StudentsPlus is er al vanaf € 16,- per uur, afhankelijk van het gekozen urenpakket. U betaalt niets voor de inschrijving en de zoektocht: pas wanneer wij een bijlesgever hebben gevonden, worden er kosten in rekening gebracht. Onze urenpakketten zijn maandelijks aanpasbaar en opzegbaar en de uren zijn flexibel en naar eigen inzicht in te delen. Ook kan er op ieder moment gewisseld worden van bijlesvak en bijlesgever. Zo krijgt u altijd precies wat u op dat moment nodig heeft.

En nu?

Bijles aanvragen is gemakkelijk en snel geregeld. Als eerste maakt u vrijblijvend een account aan. Hiermee krijgt u direct inzicht in de mogelijkheden bij u in buurt of zelfs in de straat. Daarna kunt u via het account de inschrijving voltooien, zodat wij direct op zoek kunnen gaan naar een bijlesgever. Op basis van uw wensen en voorkeuren zoeken wij de meest geschikte match. Vaak hebben we binnen vijf dagen een bijlesgever gevonden en kunt u direct met de bijlessen starten.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst