Bijles Duits in Zwolle | Vanaf €19,- per uur | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles Duits aan huis in Zwolle

Vanaf 19 euro per uur!

Bijles Duits aan huis in Zwolle

StudentsPlus zorgt al 20 jaar lang ervoor dat elke leerling de juiste ondersteuning krijgt bij het vak Duits. Dit varieert van hulp bij het maken van huiswerk, planningen maken en voorbereiding op proefwerken en examens. De tarieven van individuele bijles aan huis begint al vanaf €19 per uur

Individuele bijlessen

We weten dat individuele aandacht erg belangrijk is voor een goede kennisoverdracht. Daarnaast moet de leerling geheel op zijn gemak zijn en moet de drempel voor het stellen van vragen zo laag mogelijk worden gemaakt. De bijlessen worden daarom individueel en aan huis gegeven. De bijlesgever is een student en heeft onlangs zelf examen gedaan in Duits en het vak met minimaal een 7 afgesloten.

Bijles Duits van een student

De bijles wordt vaak gegeven door een student die studeert aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Deze student krijgt een persoonlijk intakegesprek wanneer ze bijles gaan geven. Verder worden zij ondersteund door ons professionele team van onder andere een pedagoog. Zo heeft ons team bijvoorbeeld een didactisch platform ontwikkeld voor de bijlesgever.

Hoe krijg ik een bijlesgever?

De eerste stap is het aanmaken van een gratis account. Wanneer u dit doet, ziet u meteen wat de mogelijkheden zijn bij u in de buurt. Ook kunt u dan meteen een online inschrijving doen. U geeft dan aan waar de problemen zich bevinden en wat uw wensen zijn met betrekking tot de bijlesgever. Wanneer wij deze informatie hebben ontvangen, start onze zoektocht. Meestal weten wij binnen enkele dagen de geschikte bijlesgever voor u te vinden. Vinden wij niemand, dan bent u ons geen kosten verschuldigd.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst