Bijles Frans in Zwolle | Vanaf €17,- per uur | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Individuele bijles Frans van StudentsPlus

Heeft uw zoon of dochter moeite met bijvoorbeeld de passé composé, imparfait of de Franse spreekvaardigheid? Dan is hij of zij zeker niet de enige. Veel leerlingen lopen tegen de Franse grammatica aan of hebben moeite met het stampen van de Franse woordjes. Wij kunnen u helpen door uw kind te koppelen aan een student die juist goed is in Frans. Deze bijles wordt aan huis gegeven en is individueel.

Professionele bijles door een student

Onze bijlesgevers hebben allemaal het vak Frans met minstens een 7 afgerond op hun eindexamen. Daarnaast moet de bijlesgever het leuk vinden om Franse bijles te geven en hebben we een persoonlijk intakegesprek met al onze bijlesgevers. Daarnaast krijgen zij ook toegang tot ons didactisch platform. Deze is ontwikkeld door ons academisch team van onder andere een pedagoog en een kinder- en jeugdpsycholoog om de bijlesgevers te helpen om hun uitlegcapaciteiten te optimaliseren.

Snel starten

Wij snappen dat er vaak haast zit achter het vinden van een goede bijlesgever. Wanneer u een gratis account aanmaakt, ziet u direct wat de mogelijkheden voor u zijn. Ook heeft u de mogelijkheid om meteen een online inschrijving te doen. Door deze inschrijving krijgen wij alle informatie die wij nodig hebben om de meest geschikte bijlesgever voor u te vinden. Dit duurt doorgaans niet langer dan 5 dagen. Vinden wij onverhoopt toch niemand, dan betaalt u ons uiteraard niets.

Tarieven

De tarieven voor individuele bijles aan huis liggen tussen de €17 en €25 per uur en wij rekenen geen inschrijf- en zoekkosten. U kunt maandelijks de bijlessen aanpassen of opzeggen, dus er is veel flexibiliteit.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst