Bijles Frans in Zwolle | Vanaf €22,- per uur | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Individuele bijles Frans van StudentsPlus

Vanaf 22 euro per uur!

Individuele bijles Frans van StudentsPlus

Heeft uw zoon of dochter moeite met bijvoorbeeld de passé composé, imparfait of de Franse spreekvaardigheid? Dan is hij of zij zeker niet de enige. Veel leerlingen lopen tegen de Franse grammatica aan of hebben moeite met het stampen van de Franse woordjes. Wij kunnen u helpen door uw kind te koppelen aan een student die juist goed is in Frans. Deze bijles wordt aan huis gegeven en is individueel.

Professionele bijles door een student

Onze bijlesgevers hebben allemaal het vak Frans met minstens een 7 afgerond op hun eindexamen. Daarnaast moet de bijlesgever het leuk vinden om Franse bijles te geven en hebben we een persoonlijk intakegesprek met al onze bijlesgevers. Daarnaast krijgen zij ook toegang tot ons didactisch platform. Deze is ontwikkeld door ons academisch team van onder andere een pedagoog en een kinder- en jeugdpsycholoog om de bijlesgevers te helpen om hun uitlegcapaciteiten te optimaliseren.

Snel starten

Wij snappen dat er vaak haast zit achter het vinden van een goede bijlesgever. Wanneer u een gratis account aanmaakt, ziet u direct wat de mogelijkheden voor u zijn. Ook heeft u de mogelijkheid om meteen een online inschrijving te doen. Door deze inschrijving krijgen wij alle informatie die wij nodig hebben om de meest geschikte bijlesgever voor u te vinden. Dit duurt doorgaans niet langer dan 5 dagen. Vinden wij onverhoopt toch niemand, dan betaalt u ons uiteraard niets.

Tarieven

De tarieven voor individuele bijles aan huis liggen tussen de €22 en €31 per uur en wij rekenen geen inschrijf- en zoekkosten. U kunt maandelijks de bijlessen aanpassen of opzeggen, dus er is veel flexibiliteit.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst