Bijles Grieks in Zwolle | Vanaf €19,- per uur | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Individuele bijles Grieks in Zwolle

Vanaf 19 euro per uur!

Individuele bijles Grieks in Zwolle

Zit uw zoon of dochter op het Celeanum, op het Orfeo Gymnasium of op een andere middelbare school in Zwolle die het vak Grieks aanbiedt? Heeft u kind naast de klassikale uitleg toch nog een persoonlijk steuntje in de rug nodig? Dan bent u bij StudentsPlus aan het juiste adres! Wij bieden u persoonlijke bijles, aan huis gegeven, door een student.

Bijles Grieks door een student

Wij controleren de kennis van onze bijlesgevers en hebben een persoonlijk intakegesprek met hen. Om bijles in Grieks te mogen geven moet de bijlesgever dit vak met minstens een 7 hebben gehaald op zijn of haar gymnasium-eindlijst. Met meer dan 20 jaar aan ervaring in het regelen van bijles weten wij dat naast de kennis, ook de uitlegvaardigheden van de bijlesgever erg belangrijk zijn. Ons academische team van onder andere een kinder- en jeugdpsycholoog en een pedagoog heeft een didactisch platform gemaakt voor uw bijlesgever. Zo kan uw bijlesgever deze uitlegcapaciteiten optimaliseren. Daarnaast houdt ons team na de koppeling met een bijlesgever vinger aan de pols om er zeker van te zijn dat de klik aanwezig is tussen uw kind en de bijlesgever en dat alles naar wens verloopt.

Tarieven bijles

Bijlessen Grieks zijn bij StudentsPlus al mogelijk vanaf €19 per uur. Hoe meer uren u inkoopt per maand, hoe lager het uurtarief wordt. Daarnaast werken wij niet met inschrijf- en zoekkosten, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Hoe werkt het in de praktijk?

Wilt u meer weten? Maak dan geheel vrijblijvend een account aan. U ziet dan meteen wat wij u te bieden hebben en u kunt ook direct overgaan tot de inschrijving. Onze zoektocht duurt normaliter niet langer dan 5 werkdagen. Op het moment dat wij onverhoopt toch niemand voor u kunnen vinden, betaalt u ons ook niets. Maak gebruik van het meest ervaren bijlesbureau van Nederland!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst