Bijles Latijn in Zwolle | Vanaf €19,- per uur | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijlessen Latijn aan huis bij StudentsPlus

Vanaf 19 euro per uur!

Bijlessen Latijn aan huis bij StudentsPlus

Latijn is een leuk vak, maar soms is er toch wat extra aandacht nodig bij bijvoorbeeld de nominativus en de accusativus. StudentsPlus heeft in haar 20 bestaansjaren een groot bestand van studenten opgebouwd die uw kind graag willen helpen. De bijles vindt bij u aan huis plaats en is individueel. Wij werken met studenten, omdat zij net de stof zelf hebben gehad en de kennisoverdracht, mede door het kleine leeftijdsverschil, vaak soepel verloopt.

Hoe krijg ik een bijlesgever voor Latijn?

U begint met het aanmaken van een gratis account. U krijgt dan meteen te zien wat wij concreet voor u kunnen betekenen. U heeft daarnaast meteen de mogelijkheid om een inschrijving te doen. We weten dat er vaak haast is bij het vinden van een goede bijlesgever, vandaar dat het onze hoogste prioriteit heeft om snel iemand te vinden. We kennen dan ook geen wachtlijsten, maar we gaan meteen voor u aan de slag. Op het moment dat we iemand voor u hebben gevonden, krijgt u meteen de gegevens zodat de eerste bijles ingepland kan worden. Onze zoektocht duurt doorgaans niet langer dan 2 werkdagen. Mocht het zo zijn dat wij onverhoopt toch niemand kunnen vinden, dan betaalt u ons uiteraard niets.

Betaalbaar en flexibel

Wij bieden maandelijkse urenpakketten aan. Deze verschillen in prijs, afhankelijk van het aantal uren per maand. De prijzen hiervoor liggen tussen €19 en €28 per uur. De pakketten zijn maandelijks aanpasbaar, zodat u snel kunt inspelen op wisselende behoeften door bijvoorbeeld vakantie of een aankomende proefwerkweek. U kunt ook elke maand opzeggen als u ziet dat het gewenste niveau is bereikt.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst