Bijles wiskunde in Zwolle | Vanaf €17,- per uur | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Individuele bijles wiskunde in Zwolle

Heeft uw zoon of dochter moeite met wiskundige vergelijkingen of heeft hij of zij juist moeite om de verhaaltjessommen om te zetten in formules? Er zijn veel leerlingen die hier moeite mee hebben. Wiskunde is dan ook het vak waar StudentsPlus het meeste bijles in geeft. Onze bijlesgevers zijn studenten die vaak studeren aan de Hogeschool Windesheim. Zij geven de bijles aan huis en voor alle soorten wiskunde (A, B, C en D).

Bijles wiskunde door een student

Onze studenten moeten het vak wiskunde met minimaal een 7 hebben afgerond op hun eindlijst. Daarnaast hebben wij een persoonlijk intakegesprek met alle studenten die bijles gaan geven. Onze bijlesgevers krijgen verder toegang tot ons didactisch platform. Zo kunnen zij hun uitlegvaardigheden perfectioneren. Door het kleine leeftijdsverschil, maar het grote kennisverschil, is er vaak snel een klik tussen uw kind en de student. Hierdoor verloopt de kennisoverdracht soepel. Om hier zeker van te zijn houden we na de koppeling contact met u. Mochten er onverhoopt toch problemen of vragen zijn, dan staat er een professioneel team voor u klaar om direct in te springen!

Bijles via StudentsPlus

U heeft al bijles vanaf €17 per uur. Wanneer u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, is de eerste stap het aanmaken van een gratis account . Hier ziet u meteen wat wij u te bieden hebben. Ook kunt u zich hier meteen online inschrijven. Op basis van de voorkeuren die u hier aangeeft, zoeken wij de beste student voor u. Dit duurt doorgaans niet langer dan 5 dagen. Kunnen wij niemand vinden? Dan was de zoektocht gratis en bent u ons niets verschuldigd.

Online Leeromgeving

Uw kind krijgt na inschrijving direct toegang tot onze Leeromgeving met daarin meer dan 2500 gratis wiskunde-opgaven. Zo kan er ook buiten de bijlessen om geoefend worden met de oefenopgaven. 

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst