Huiswerkbegeleiding in héél NL | 1-op-1 en Thuis | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Individuele huiswerkbegeleiding door heel Nederland

StudentsPlus heeft in haar 17-jarige bestaan een groot bestand van bijlesgevers door heel Nederland opgebouwd. Daarom lukt het ons in de meeste gevallen om ook buiten de vestigingssteden, zoals in Houten, Zoetermeer of Arnhem, een bijlesgever te vinden die bij u aan huis de huiswerkbegeleiding verzorgt.

Wat houdt huiswerkbegeleiding in?

Huiswerkbegeleiding bij StudentsPlus is altijd individueel, zodat er kan worden gewerkt aan de stof waar uw kind op dat moment moeite mee heeft. Dit kunnen onderwerpen zijn zoals het plannen van de agenda, ‘leren leren’, structuur aanbrengen en overhoren en nakijken van het huiswerk. Ook wanneer er vakinhoudelijke vragen zijn, kan de bijlesgever hier gelijk bij helpen.

Huiswerkbegeleiding van een student

StudentsPlus werkt met studenten die een havo- of vwo-diploma hebben behaald. Zij volgen op dit moment vaak nog een studie aan de hogeschool of universiteit in Nederland. Van tevoren worden zij door ons op hun kennis getest en houden wij een persoonlijk intakegesprek met hen. Ook houden wij altijd een vinger aan de pols, zodat we exact weten hoe zij presteren en waar wij hen nog kunnen ondersteunen. Natuurlijk kunt u altijd van bijlesgever wisselen, wanneer er bijvoorbeeld geen klik is met uw kind.

De tarieven

StudentsPlus werkt op basis van urenpakketten, welke maandelijks aanpasbaar en opzegbaar zijn. Dat betekent dat nog tot de laatste dag van de maand een verandering kan worden doorgegeven, zodat deze per de eerste van de nieuwe maand in kan gaan. Geen lange opzegtermijnen dus! De kosten van de urenpakketten liggen tussen de €17 en €25 per uur, afhankelijk van het gekozen aantal uren. Verder zijn deze tarieven vrijgesteld van btw en rekenen wij geen inschrijf- of zoekkosten.

Huiswerkbegeleiding aanvragen

Geïnteresseerd in huiswerkbegeleiding in uw woonplaats? Maak gratis en vrijblijvend een account aan en ontdek direct de mogelijkheden bij u in de omgeving. Met dit account kan gelijk een inschrijving gedaan worden, waarbij u precies aangeeft waar u naar op zoek bent. Aan de hand van deze wensen kunnen wij op zoek naar een geschikte bijlesgever bij u in de buurt. Lukt het ons niet om een passende bijlesgever te vinden? Dan bent u ons uiteraard niets verschuldigd.

Meer dan alleen huiswerkbegeleiding..

StudentsPlus doet meer voor u dan alleen de juiste begeleider vinden voor uw kind. Onze bijlesgevers worden vanuit het hoofdkantoor ondersteund door middel van een didactisch platform. Dit platform bestaat uit een verzameling van artikelen over de kunst van het bijles geven. De bijlesgevers kunnen dit gebruiken als naslagwerk om onder andere hun uitlegcapaciteiten te verbeteren. Voor onze leerlingen hebben we speciaal de Leeromgeving ontwikkeld, met duizenden oefenopgaven voor de meest aangevraagde bijlesvakken. Zo kan er tijdens en na de huiswerkbegeleiding geoefend worden met extra opgaven. Ook na het voorstellen van een bijlesgever houden wij contact met u over de voortgang van de huiswerkbegeleiding. Onze klantenservice heeft zeer ruime openingstijden, zodat wij u op elk moment van de week kunnen helpen met uw vragen.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.