Tutor aan huis - Al 17 jaar met succes | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Een tutor aan huis

Zoekt u een tutor in de directe omgeving voor één of meerdere schoolvakken voor uw zoon of dochter? Laat StudentsPlus dat voor u doen! Met onze 17 jaar ervaring kunnen we voor vrijwel ieder vak op ieder schoolniveau een passende tutor vinden die individuele tutoring aan huis kan verzorgen. Onze zoektocht is geheel kosteloos en duurt doorgaans niet langer dan 5 werkdagen.

Zo regelt u een tutor:

  1. Maak een gratis en vrijblijvend account aan;
  2. Geef alle wensen en voorkeuren door in de inschrijving;
  3. StudentsPlus stelt vaak binnen 5 werkdagen een tutor voor;
  4. Is er geen klik met de tutor? Dan zoeken wij een vervanger!

Tijdens de inschrijving heeft u de mogelijkheid om al uw wensen en voorkeuren door te geven. Zo beslist u zelf of de tutor bij u aan huis moet komen, maar ook waar en wanneer de tutoring plaats moet vinden. Ook vragen we naar de exacte probleemstof, zodat wij een gericht op zoek kunnen naar een geschikte bijlesgever die de knelpunten van uw zoon of dochter kunnen behandelen. Uw inschrijving is dus leidend voor onze zoektocht.

Wie verzorgt de tutoring?

De tutors van StudentsPlus hebben het vak waarin zij bijles geven met minimaal een 7 afgerond op hun havo- of vwo-eindlijst. Ook hebben zij onlangs eindexamen gedaan in het vak en studeren zij nu vaak een vakgerelateerde studie. Wij selecteren hen ook op basis van hun enthousiasme en didactische vaardigheden, die wij testen in een persoonlijk intakegesprek. Daarnaast wordt de tutor door ons ondersteund. Zo kunnen zij talloze tips en tricks vinden in het didactisch platform dat onze pedagoog heeft ontwikkeld. Tot slot houden wij altijd contact met u om te checken hoe de tutoring verloopt. 

De tarieven voor een tutor

Onze uurtarieven liggen tussen de € 17,- en € 25,- per uur. Hier komen geen andere kosten meer bij, zodat u exact weet waar u aan toe bent. Een eventuele reistijdvergoeding is geheel vrijwillig en als u daar al voor openstaat, bespreekt u dit in overleg met de tutor. Wij staan hier dus buiten en zullen dit nooit op een factuur zetten. De facturatie geschiedt bij StudentsPlus altijd achteraf, dus de maand na het ingekochte urenpakket. Vanzelfsprekend kunt u het urenpakket iedere maand aanpassen en opzeggen.

Lees meer

 

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.